Cumpără online echipamente și utilaje profesionale pentru Horeca.
Filtre (9 produse)
Aparat menținere cartofi calzi de banc linia 600. Absolut necesar în echiparea bucătăriilor profesionale de dimensiuni medii și mari.
Aparat menținere cartofi calzi de banc linia 700. Absolut necesar în echiparea bucătăriilor profesionale de dimensiuni medii și mari.
Aparat menținere cartofi calzi de banc linia 700. Realizat integral din inox, cu rezistențe porțelanate
Aparat de menținere a cartoflori calzi, de banc linia 900 realizat integral din inox, cu rezistențe porțelanate
Utilajul profesional pentru menținerea cartofilor calzi ușurează munca bucătarilor și scurtează timpul de preparare în bucătăria unui restaurant.
-30%
Cuptor kumpir, cu alimentare electrică cu 3 sertare și o capacitate totală de 36-45 cartofi. Realizat din oțel cu sertare din inox, Panoul de control este echipat cu selector ON/OFF martori luminoși pentru cele 3 rezistențe și termostat electro-mecanic, ajunge la temperatura de 300 oC.
-30%
Cuptor kumpir, cu alimentare pe gaz, cu 3 sertare și o capacitate totală de 36-45 cartofi. Realizat din oțel cu sertare din inox, panoul de control este echipat cu robinet pentu controlul arzatorului si sistem de aprindere piezo-electrica. Arzătorul este dotat cu valvă de siguranță și termocuplă.
Mașină curățat cartofi HLP20, motor industrial de mare putere, picioare din inox, reglabile, cuvă/tambur din inox. Pentru curățarea rapidă a cartofilor/cepei.
Mașină curățat cartofi PPH15 motor industrial de mare putere, picioare reglabile, cuvă/tambur din inox. Utilizată pentru curățarea rapidă a cartofilor/cepei.