Favorite
Favorite
la comandă, livrare 3-4 săptămâni

Aparat kebab/shaorma electric ADE-4U, 4 rezistențe, motor superior, Atalay

la comandă, livrare 3-4 săptămâni
Transport: Gratuit
Cod produs:
ADE-4U
Brand:

Aparat kebab electric 4 rezistențe motor superior. integral din inox. Rezistențele sunt vitroceramice, iar degajarea căldurii este uniformă pe toată suprafața. 

1.190,15 €
Descriere

Aparatul electric ADE-4U de la Atalay este prevăzut cu 4 rezistențe si motor superior. Realizat integral din inox. Rezistențele sunt vitroceramice ceea ce face ca eficiență lor să fie una foarte mare iar degajarea căldurii să fie uniformă pe toată suprafața. Reglajul rezistențelor se face cu 4 termostare electro-mecanice.

Distanța dintre tijă cu carne și rezistențe este reglabilă prin culisare înainte și înapoi. Alimentarea se face la curent electric 400V/50Hz/3N. Mașina este prevăzută cu priză suplimentară pe panoul lateral în care se poate alimenta un cuțit electric pentru shaorma. Tava colectoare este realizată din inox.

Motorul superior poate fi pornit sau oprit cu ajutorul unui comutator On-Off iar tija se poate roti în ambele direcții. Pentru o cât mai lungă durată de iata a motorului acesta este protejat de un scut termic realizat din inox.

Detalii produs
ADE-4U
Putere electrică
6.4 kW
Alimentare
Curent electric 400V / 50Hz / 3N
Capacitate
10 - 60 kg
Dimensiuni exterioare
490 x 670 x 1190 mm
Număr rezistențe
4
Tehnologie
Rezistențe electrice
Review-uri
Fără comentarii
Produse similare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare