Favorite
Favorite
la comandă, livrare 5-7 zile

Aparat aer condiționat casetă suspendata 32000 BTU Daikin ADVANCE 230V FUA100A-RZASG100MV1

la comandă, livrare 5-7 zile
Transport: Gratuit
Cod produs:
FUA100A-RZASG100MV1-BRC1H52W/S/K
Brand:

Avantaje seria ADVANCE:

-Unitate internă aplicată direct pe tavan

-Unităţi exterioare foarte compacte şi uşor de instalat

-Lungime maximă a conductelor de până la 50 m

-Domeniu de funcţionare de până la -15 °C în încălzire şi răcire

5.366,59 €
Descriere

Aparat aer condiționat tip casetă suspendată Daikin ADVANCE 230V FUA100A-RZASG100MV1 32000 BTU este o unitate tip casetă cu refularea aerului pe 360° pentru cele mai ridicate niveluri ale eficienței și confortului.

Prin designul său unic acest model poate fi montat direct pe plafon fără a mai fi necesar construcția tavanelor false. Avantajul acestei unități este că poate fi utilizată atât în clădiri noi cât și în proiecte de reamenajare a unor construcții vechi unde nu este posibil construirea unui tavan fals. Acest model este destinat spatiilor comerciale, integrandu-se perfect în ambient datorita designului elegant si formelor discrete.

Controlul individual al fantelor oferă flexibilitate pentru adaptabilitatea la orice formă a camerei, fără a modifica locaţia unităţii!

Seria de  unități externe SkyAir ADVANCE RZASG-M oferă cele mai reduse dimensiuni de instalare de pe piață. Funcționează la temperaturi ambientale în exterior care se încadrează în intervalul -15 / +15,5 °C atât pe pe încălzire cât și pe răcire. Traseul frigorific între unitățile interne și externe poate avea o lungime maximă de 50 m

Utilizând noul agent refrigerant ecologic R32 potențialul de încălzire globală (GWP) scade cu 68% față de aparatele de aer condiționat mai vechi ce funcționează cu R410A. Acest model are cea mai ridicată eficienţă (SEER de până la 8,02) de pe piaţă iar cantitate de agent frigorific mai mică cu 16%

Cu ajutorul telecomenzii, pot fi programate 5 unghiuri diferite de refulare între 0 şi 60° Asigură un confort optim garantat datorită reglării automate a jetului de aer în funcţie de sarcina necesară. Pompa de condens, ca dotare standard, cu o înălţime de pompare de 500 mm, măreşte flexibilitatea şi viteza de instalare.

Telecomanda cu fir MADOKA este uşor de utilizat cu un design premium. Aceasta simplifică setările avansate, cum ar fi programarea sau limitarea valorii setate, activarea economiei de energie, restricţiile de setare etc. Acest model dispune de tehnologia Bluetooth® cu energie scăzută.

  • control intuitiv prin butoane tactile.
  • două opţiuni de afişare: standard şi detaliată.
  • acces direct la funcţiile principale (pornire/oprire, valoare setată, mod, valori ţintă, viteză ventilator, clapete pictogramă şi resetare filtru (4), eroare şi cod)
  • compactă, măsurând numai 85 x 85 mm
  • ceas în timp real cu autoactualizare la trecerea la ora de vară
  • dotată cu alarmă

Cu ajutorul adaptorului WI-FI BRP069A81 care se achiziționează separat puteți controla aparatul prin intermediul aplicațiilor din App Store sau Google Play, accesând unul dintre linkurile urmatoare:

Download on the App StoreGet it on Google Play

Cu aplicatia Daikin Online Controller puteți modifica setările de climatizare, progra temperatura pe intervale orare și puteți revizui consumul de energie de oriunde v-ați afla.

Avanrtaje utilizării aparatelor de aer condiționat Daikin SkyAir

ATENȚIE! - unele funcții sunt opționale și pot fi achiziționate separat. Va rugam să întrebați consultanții noștri de vânzări înainte de achiziție.

  Eficienţa sezonieră - Utilizarea inteligentă a energiei - Eficienţa sezonieră oferă o indicaţie mai concretă asupra eficienţei funcţionării aparatelor de aer condiţionat pe durata unui întreg sezon de răcire sau încălzire.

 Funcţia „la plecarea de acasă”Cât timp sunteţi plecat, temperatura din interior poate fi menţinută la un anumit nivel.

 Numai ventilator - Aparatul de aer condiţionat poate fi utilizat ca ventilator, pentru a sufla aer fără răcire sau încălzire.

 Filtru cu autocurăţare - Filtrul se autocurăţă în mod automat. Simplitatea păstrării curăţeniei înseamnă o eficienţă energetică optimă şi un confort maxim, fără necesitatea unei întreţineri scumpe sau consumatoare de timp.

 Senzor de pardoseală şi de prezenţă - Dacă controlul jetului de aer este activat, senzorul de prezenţă proiectează jetul de aer la distanţă de persoanele detectate în cameră. Senzorul de pardoseală detectează temperatura medie a pardoselii şi asigură o distribuţie uniformă a temperaturii între tavan şi pardoseală.

 Prevenirea curenţilor reci - La pornirea încălzirii sau când termostatul este oprit, direcţia de refulare a aerului este setată pe orizontală şi ventilatorul pe viteză mică, pentru a preveni curenţii reci. După încălzire, refularea aerului şi viteza ventilatorului sunt setate în funcţie de solicitări.

 Funcţia foarte silenţios - Unităţile interioare Daikin sunt foarte silenţioase. De asemenea, unităţile exterioare nu vor deranja liniştea din vecinătate.

 Comutarea automată răcire-încălzire - Modul de răcire sau încălzire se setează automat pentru a atinge temperatura setată.

 Filtru de aer - Îndepărtează particulele de praf din aer pentru a furniza în mod constant aer curat.

 Programul uscare - Permite reducerea nivelurilor de umiditate fără variaţii ale temperaturii camerei.

 Prevenirea pătării tavanului - O funcţie specială previne refularea aerului pe orizontală pentru o perioadă lungă de timp pentru a preveni petele de pe tavan.

 Baleiere automată pe verticală - Posibilitatea de selectare a deplasării automate pe verticală a fantei de refulare a aerului, pentru un jet de aer uniform şi o distribuţie uniformă a temperaturii.

 Trepte de viteză ale ventilatorului - Permit selectarea până la un număr dat de viteze ale ventilatorului.

 Control individual al fantelor - Controlul individual al fantelor de la telecomanda cu fir simplifică fixarea poziţiei individuale a fiecărei fante în funcţie de noua configuraţie a camerei. De asemenea, sunt disponibile kituri de închidere opţionale.

 Controler online - Poate controla şi monitoriza starea unui sistem de încălzire sau de aer condiţionat Daikin.

 Programator săptămânal - Programatorul poate fi setat pentru a porni aparatul în orice moment, zilnic sau săptămânal.

 Telecomandă cu infraroşu - Telecomandă cu infraroşu şi LCD pentru a porni, opri şi regla aparatul de aer condiţionat de la distanţă.

 Telecomandă cu fir - Telecomandă cu fir pentru a porni, opri şi regla aparatul de aer condiţionat de la distanţă.

 Sistem de control centralizat - Sistem de control centralizat pentru pornirea, oprirea şi reglarea mai multor aparate de aer condiţionat dintr-un singur punct central.

 Răcire tehnică - Înlătură căldura generată constant de echipamentele IT şi servere, într-o manieră fiabilă, eficientă şi flexibilă, pentru a asigura un timp

maxim de funcţionare, cu un randament maxim al investiţiei

 Repornire automată - După o cădere de tensiune, unitatea reporneşte automat la setările originale.

 Autodiagnosticare - Simplifică întreţinerea, indicând defecţiunile sistemului sau anomaliile în funcţionare.

 Set pompă de condens - Facilitează drenarea condensului din unitatea interioară.

 Aplicaţii Twin, Triple, Double-Twin - 2, 3 sau 4 unităţi interioare pot fi conectate la o singură unitate exterioară. Toate unităţile interioare funcţionează în cadrul aceluiaşi mod (răcire sau încălzire), fiind acţionate de la o singură telecomandă.

 Aplicaţii multimodel - Până la 5 unităţi interioare (chiar cu capacităţi diferite) pot fi conectate la o singură unitate exterioară. Toate unităţile interioare pot fi acţionate individual în cadrul aceluiaşi mod.

 VRV pentru aplicaţii rezidenţiale - Până la 9 unităţi interioare (chiar cu capacităţi diferite şi până la clasa 71) pot fi conectate la o singură unitate exterioară. Toate unităţile interioare pot fi acţionate individual în cadrul aceluiaşi mod.

Detalii produs
FUA100A-RZASG100MV1-BRC1H52W/S/K
Alimentare
Curent electric 230V / 50Hz / 1N
Sistem de comandă
Panou de comanda cu fir BRC1H519W7
Agent refrigerant
R32
Capacitate generală
32000 BTU
Capacitate răcire nominală
9,5 kW / 32415 BTU
Capacitate încălzire nominală
10,8 kW / 36851 BTU
Evaluare sezonieră eficiență energetică (SEER)
5,83
Coeficientul de performanță sezonieră (SCOP)
4,01
Clasa de eficiență energetică răcire
A++
Clasa de eficiență energetică încălzire
A
Consum anual de energie pe răcire
570 kWh/a
Consum anual de energie pe încălzire
2095 kWh/a
Dimensiuni unitate internă
198x950x950 mm
Dimensiuni unitate externă
990x940x320 mm
Greutate unitate internă
26 kg
Greutate unitate externă
70 kg
Tip filtrare
Plasă din răşină
Debit aer ventilator - viteză mică/medie/mare
20,0/25,5 /31,0 m3/h
Nivel de putere sonoră răcire UI
64,0 dBA
Nivel de presiune sonoră răcire UI
39,0/46,0 dBA
Nivel de presiune sonoră încălzire UI
39,0/46,0 dBA
Nivel de putere sonoră răcire UE
70 dBA
Nivel de presiune sonoră răcire UE
53,0 dBA
Nivel de presiune sonoră încălzire UE
57,0 dBA
Domeniu de funcţionare pe răcire
-15 / +46 °C
Domeniu de funcţionare pe încălzire
-15 / +15,5 °C
Potențialul de încălzire globală (GWP)
675
Cantitate agent frigorific
2,60 kg
Diametru conducte freon
3/8"(9,5 mm) - 5/8" (15,9 mm)
Lungime maximă conducte freon
50 m
Diferenţă maximă de nivel UI - UE
30 m
Tip unitate
Casetă
Nivel de putere sonoră încălzire UI
64,0 dBA
Review-uri
Fără comentarii
Produse similare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare