Expresor cafea profesional Saeco Royal Office 7 gr Mareste

Expresor cafea profesional Saeco Royal Office 7 gr

Saeco Royal Office expresor de cafea profesional complet automat cea mai bună opțiune utilizare în birouri, baruri de mici dimensiuni sau fast-fooduri. 

Mai multe detalii

3 730,54 lei (TVA inclus)

la comandă, livrare 1 săptămână

Saeco

10003371

Produs nou

bar, ambra, automat cafea, espresso, espressor, expresor, expresor cafea, expresor cafea profesional, masina cafea, saeco,

Saeco Royal Office este un expresor de cafea profesional complet automat de la Saeco. Acest model reprezintă cea mai bună opțiune pentru un aparat de cafea expreso cu utilizare în birouri, baruri de mici dimensiuni sau fast-fooduri.

Este un aparat cu o productivitate ridicată și o fiabilitate excepțională. Singurele operațiuni de întreținere de rutină sunt curățarea zilnică a grupului de preparare (se face foarte ușor sub jet de apa) și detartrajul periodic a circuitelor și a boilerului funcție de duritatea apei folosite.

Poate fi comandat cu un grup de preparare de 7 sau 9 grame de cafea funcție de preferințele dumneavoastră. Cu condiția folosirii unui amestec special de boabe pentru aparate espresso vă garantăm realizarea unei cafele excepționale, cremoasă și cu o aromă specifică.

AlimentareCurent electric 220V / 50Hz
Putere electrică1250 W
Dimensiuni exterioare395 x 440 x 460 mm
Capacitate boiler300 cc
Capacitate container apă6.5 Litri
Capacitate container cafea700 g
ContorizareDa - afisaj digital (protectie cu parola)
Selecțiicafea espresso, cafea lunga, apa calda
Greutate15 kg

Scrie o recenzie

Expresor cafea profesional Saeco Royal Office 7 gr