Favorite
Favorite

Aparat sous vide Sirman Softcooker SR1/1 Wi-Food (cu aplicație Android)

la comandă, livrare 3-4 săptămâni
Transport: 25 lei
Cod produs:
69285102
859,20 €
Brand:
Stoc: la comandă
Descriere

Aparat de gătit sous vide Sirman Softcooker SR1/1 Wi-Food. Este un echipament de înaltă precizie folosit în bucătăriile profesionale pentru încălzirea sau regenerarea preparatelor de gastronomie.

Cuva este realizată integral din inox și este prevăzută cu mânere din ABS și robinet pentru golire. Dimensiunile sunt standard GN1/1 cu un volum total de 29 Litri si un maxim recomandat pentru utilizare de 25 Litri de apă. Pentru a asigura o economie de curent și un nivel optim al temperaturii acest aparat are în dotare standard și un capac din inox cu mâner. Încalzirea apei este realizată cu ajutorul unor rezistențe electrice amplasate pe fundul cuvei.

Panoul de comandă tip touchscreen de 5" cu grad de protecție IP67 este conectat la aparat prin intermediul unui cablu flexibil, spiralat.  În memoria aparatului pot fi setate 10 programe. Folosind aplicația SoftCooker Wi-Food din Google Play sau App Store puteti seta multe alte rețe structurate pe categorii. Această aplicație permite:

  • vizualizarea informațiilor despre stadiul de preparare a rețetei
  • structurarea re'etelor pe 4 nivele
  • salvarea de log-uri în cadrul sistemului HACCP
  • printarea de etichete adezive
  • setare alarme sonore
  • functie multimetru

Intervalul de temperaturi în care poate fi folosit acest echipamente este +24  +99 oC Este prevăzut cu un senzor de temperatură pentru prevenirea supra-încalzirii accidentale. Nivelul de protecție este IPX3.

Calitatea acestui echipament este garantată de SIRMAN - ITALIA, o companie de renume care de mai bine de 50 de ani produce cele mai performante echipamente de procesare pentru bucătării profesionale, sau retail. Toate produsele sunt realizate in Italia începând cu faza de proiectare și pâna la producția efectivă.

Detalii produs
69285102
Putere electrică
2.0 kW
Alimentare
Curent electric 230V / 50Hz / 1N
Interval temperaturi
+24/+99°C
Greutate
16.5 kg
Lungime
565 mm
Lățime
360 mm
Înălțime
300 mm
Material
Inox AISI 304
Sistem de comandă
Touchscreen
Review-uri
Fără comentarii
Produse similare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare