Echipamente HoReCa pentru bucatarii profesionale

Echipamente HoReCa pentru bucatarii profesionale

Bun venit pe gastroprofesional.ro!

Bine ati venit pe noua noastra pagina de internet dedicata tuturor profesionistilor din industria ospitalitatii care necesita achizitionarea de echipamente HoReCa. 
Am creat acest site pentru a veni in ajutorul celor ce doresc achizitionarea de echipamente profesionale pentru alimentatia publicaechipamente pentru restauranteechipamente pentru hoteluriechipamente fast-food sau echipamente pentru cafenele. Aici veti putea gasi echipamente HoReCa folosite zi de zi in bucatarii profesionale. Am incercat sa grupam produsele pe categorii si sub-categorii logice, astfel incat sa va usuram cautarea dumneavoastra. Puteti de asemenea, folosi oricand campul special din bara de meniuri pentru a face diverse cautari bazate pe cuvinte cheie.

Functionalitatea site-ului.

Toata oferta noastra de echipamente HoReCa este insotita de o scurta prezentare ce evidentiaza elementele constructive si specificatiile tehnice. Puteti afla, in orice moment, cel mai bun pret pe care vi-l oferim pentru produsul dorit prin crearea unui cont de utilizator si logarea dumneavoastra in acel cont. Prin crearea acestui cont va puteti intocmi wishlist-uri, puteti adauga produse in cos si verifica valoarea totala a acestora sau puteti trimite direct comenzi online ce vor fi livrate catre dumnavoastra in cel mai scurt timp.

Echipamente HoReCa de calitate.

Indiferent de gama de echipamente HoReCa pe care o doriti noi va oferim garantia ca acestea provin doar de la producatori de top cu experienta. Toate produsele ofertate sunt profesionale dedicate folosirii in conditii grele in bucatarii profesionale. Toate produsele sunt importate si distribuite in mod direct de catre firma noastra de la producatori pe care i-am ales cu rigurozitate.

Servicii si atentie indreptate spre clienti.

Garantia si lucrarile de reparatii sau mentenanta in post-garantie sunt executate in mod direct de catre angajatii departamentului tehnic, avand astfel certitudinea unor lucrari profesionale bine executate. Toate piesele de schimb folosite sunt originale, de la firmele producatoare, astfel incat reparatiile efectuate sa fie de cea mai buna calitate si sa respecte conditiile de siguranta in utilizarea respectivului produs.

Multumim pentru interesul acordat site-ului nostru cu echipamente HoReCa si va asteptam cu pareri sau intrebari despre produsele pe care noi vi le propunem. Va asteptam, de asemenea pe site-ul nostru cu echipamente predominant frigorifice, pentru amenajarea spatiilor de retail alimentar și HoReCa.

Lasă un raspuns