BLOG
Afacerea cu pâine – Malaxoarele care țin brutăria mereu în trend!
02-12-2023
Un business centrat pe crearea și vânzarea pâinii este aproape întotdeauna de succes, pentru că cererea este masivă, iar oamenii sunt încântați de rețete noi și de a mânca o pâine de calitate.
Citește în continuare
Cele mai cunoscute tipuri de cafea din cafenelele și restaurantele din România
30-11-2023
În acest articol, ne vom adânci în fascinanta lume a celor mai bune stiluri de cafea servite în cafenelele și restaurantele româneşti.
Citește în continuare
Paletele profesionale pentru pizza – avantaje și materiale
27-11-2023
Pizeriile sunt locuri unde munca se desfășoară rapid, pizza se face pe bandă, iar uneltele potrivite pentru a pune pizza în cuptor, a o întoarce și a o lua din cuptor fac diferența atât în rapiditatea cu care se...
Citește în continuare
25-11-2023
De la începuturile sale timide, pizza a dat naștere unor mituri și legende care continuă să captiveze entuziaștii de gastronomie.
Citește în continuare
Diferențele dintre espressoarele profesionale de cafea automate și semi-automate
10-11-2023
Alegerea espressorului profesional potrivit pentru business-urile HoReCa joacă un rol important în oferirea unei cafele la standarde înalte, în eficientizarea preparării băuturilor și a fidelizătii clienților.
Citește în continuare
Cum alegi mașina de gheață profesională pentru afacerea ta?
16-09-2023
Fiecare tip de gheață are un rol în răcirea alimentelor sau băuturilor și nu toate merg folosite pentru aceleași lucruri. Gheața în variile ei forme și texturi aduce un plus pentru afacerea ta!
Citește în continuare
Cum alegem afumătoarea de carne? Ghidul cumpărătorului
13-09-2023
Acest ghid al cumpărătorului are ca scop uşurarea sarcinii de a alege o afumătoare profesională pentru orice restaurant, fast food, pub sau bistro.
Citește în continuare
Cum alegem rumeguşul pentru afumătoarea profesională? Ghidul cumpărătorului
12-09-2023
Alegerea rumeguşului pentru afumătoarea profesională nu ţine numai de preferinţele personale, ci are un profund impact asupra gustului...
Citește în continuare
Tipuri de vitrine frigorifice pentru business-urile HORECA și din retail alimentar
09-08-2023
În industria HoReCa, vitrinele frigorifice profesionale au un rol esențial în păstrarea alimentelor și a băuturilor la temperaturi optime, pentru a le avea proaspete și sigure pentru consum.
Citește în continuare
STUDIU: Ce mănâncă românii la restaurant?
24-07-2023
O analiză a preferinţelor culinare pentru fiecare judeţ în parte.
Citește în continuare