Favorite

Afacerea cu pui rotisat – echipamente gastronomice necesare

Postat pe25-06-2024

Rotiseriile sunt perfecte pentru destinațiile de vacanță. Un pui rotisat reprezintă masa de seară luată în hotel sau mâncarea principală din picnicul pe malul mării. Carnea rotisată poate fi găsită atât în supermarketuri, cât și în autoserviri, food trucks, dar și în restaurante de lux. În Londra este un nou trend cu pui rotisat cu ingrediente exotice prezent în restaurante de lux.

Carnea pregătită astfel este mai sănătoasă, mai ușor de digerat față de cea prăjită. Însă nu doar carne se poate pregăti la un rotisor profesional. Coșurile pentru legume aduc o garnitură rapidă, fără să fie nevoie să mai investiți într-o friteuză.

Rotisoarele pot fi electrice, pe gaz, pe lemne și au varii capacități. Astfel încât, dacă spațiul permite amplasarea unui rotisor de dimensiuni reduse, la Gastroprofesional.ro găsiți astfel de echipamente gastronomice profesionale.

Există multiple avantaje pentru afacerile care aleg să investească într-un rotisor de calitate

- preparatele vor fi delicioase și gătite uniform;

- gustul și textura vor fi perfecte, carnea și preparatele vor avea un exterior crocant și un interior suculent;

- se pot pregăti o multitudine de tipuri de carne: pui, curcan, porc, vită, de ce nu și pește, dar și legume, cartofi pai, morcovi, păstârnac;

- rotisoarele moderne sunt eficiente din punct de vedere energetic, se încălzesc rapid și prepară o cantitate mare de carne o dată;

- curățarea se realizează cu ușurință, datorită tijelor și grătarelor detașabile;

- rotisoarele profesionale sunt concepute pentru o durată de viață mare, chiar și dacă sunt folosite zilnic.

Echipamente necesare pentru deschiderea unei rotiserii

- zonă de pregătire a cărnii

- vitrine frigorifice pentru carne

- vitrină caldă pentru păstrarea cărnii deja preparate

- rotisorul sau rotisoarele electricepe gaz sau pe lemne

- cuțite și foarfeci pentru tăierea cărnii

Poate avea succes o afacere cu rotisoare?

Sigur că da. Atâta timp cât sunt întrunite 3 caracteristici principale: amplasarea într-o zonă cu trafic pietonal intens, o calitate a produselor excelentă și o igienă ireproșabilă.

Pentru a vedea toată gama de rotisoare profesionale și accesorii pe care le comercializăm, vă invităm să urmați linkul: https://gastroprofesional.ro/preparare-calda/rotisoare-profesionale

Producătorul pe care îl recomandăm

CB este un producător de rotisoare din Italia, cu care avem o relație din anul 2008. Punctele lor forte sunt tehnologie, producție și distribuție la fața locului. În calitate de companie de producție industrială, CB se concentrează pe o calitate durabilă - de la materii prime utilizate în producție până la noile tehnologii pentru utilizarea zilnică în bucătărie.

Datorită portofoliului mare de rotisoare multicooker, grătare de pui, vitrine calde ventilate, cuptoare cu convecție și multe alte produse, cu accent pe tehnologiile de gătit orientate spre calitate, CB este capabil să răspundă diverselor cerințe ale clienților noștri. Cum ar fi firme de catering, restaurante, companii de producție alimentară, comercianți cu amănuntul de alimente, până la mici gustări și bistrouri, garantând întotdeauna sisteme de bucătărie profesionale și durabile. Fabrica CB din Italia, care există din 1962, include un departament de dezvoltare și producție de ultimă generație, precum și conducerea centrală a tuturor departamentelor de vânzări pentru peste 90 de țări din întreaga lume.

Lasă un comentariu
Lasa un răspuns
Vă rugăm login pentru a posta un comentariu.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare