Favorite

AMENAJARE SWEET-SHOP BACĂU - STAR DELICE

Postat pe04-03-2020 De

Un proiect nou reprezintă de fiecare dată o provocare pentru noi. Avem posibilitatea să realizăm din mai multe echipamente individuale un tot unitar care să funcționeze în mod eficient. La prima discuție cu clientul, ideea creării unui sweet-shop reprezenta o noutate pentru orașul Bacău și necesita asamblarea într-un spațiu relativ restrâns a unei linii de preparare pentru o gamă mare de deserturi precum înghețata, vafe, clătite, cocktailuri sau milk-shake-uri.

Piesa centrală a acestui sweet-shop o reprezintă vitrina de gelaterie ARUBA 2,5 o vitrină masivă cu o lungime de 2,5 metri si o capacitate de 28 de gusturi. S-au ales, în designul acestei locații, nuanțe de mov, motiv pentru care clientul a amplasat o bandă LED mov în vitrina de înghețată. Vitrina este realizată cu panouri din lemn și geamuri curbate cu deschidere asistată de pistoane hidraulice. În plus față de vitrină am montat și o mașină automată pentru înghețată soft Karma folosită la vafe și clătite.

Pentru depozitarea stocurilor de înghețată am montat un congelator vertical Forcar GE800BT cu o capacitate de 54 cuve de 5 Litri. Tot pentru zona de păstrare la rece am recomandat o masă frigorifică cu 2 uși și 2 frigidere cu vitrină model DKS142 pentru păstrarea fructelor proaspete.

În zona de preparare la cald au fost montate aparate de vafe achiziționate de client și o crepieră profesională, o hotă pentru extracția căldurii și fumului degajat de aceste echipamente precum și un milk-shaker pentru cocktailuri dulci. Am luat in calcul și necesitatea dotării cu o mașina profesională pentru spălat vase Stalgast model 801507 cu pompă de evacuare în care pot fi spălate farfurii și pahare cu o înălțime maximă de 320 mm.

În continuare găsiți un video cu acest poiect iar noi vă invităm să degustați aceste minunate preparate dulci realizate de Star Delice.

Lasă un comentariu
Lasa un răspuns
Vă rugăm login pentru a posta un comentariu.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare