Favorite
Ultimele comentarii
Fără comentarii
Căutare în blog

RĂMÂNEȚI APROAPE DE CLIENȚII VOȘTRI!

Postat pe1 An in urma De

În contextul actualelor provocări create de coronavirus, dorim să vă asigurăm că vă suntem aproape în continuare, funcționali ca de obicei, pregătiți să vă ajutăm cu sfaturi și recomandări, cu produse din stoc, dar și pentru comenzi către furnizori. O mare parte dintre furnizorii și producătorii noștri încă lucrează, iar noi facem tot posibilul să vă aducem comenzile cu echipamente profesionale pentru bucătării, cât de repede putem.

Întâmpinăm dificultăți și întârzieri din cauza anumitor rute de transport, iar de azi, 25 martie, transportatorii nu mai pot trece granița în Italia, fără să intre automat in carantină la întoarcerea lor în țară, datorită unui decret ministerial. Am reușit să ridicăm toate comenzile plasate până acum și sperăm ca la începutul lunii aprilie să putem ridica din nou alte comenzi.

Trebuie să rămânem uniți și încrezători că vom trece cu bine peste toate acestea, iar noi vom face tot ce ține de noi pentru a vă sprijini cum putem mai bine. Aceasta este o perioadă bună pentru reevaluarea și remodelarea bussinesului dumneavoastră și pentru găsirea unor noi oportunități de dezvoltare.

Industria HoReCa este una dintre cele mai afectate de această pandemie și știm că viitorul multor persoane este incert. Este important să fim solidari, responsabili și să nu renunțăm, să nu luăm pauză. Noi vă recomandăm să rămâneți aproape de clienții dumneavoastră, comunicați cu ei prin instrumentele online și unde se poate, continuați să livrați mâncare la ușile acestora, luându-vă toate măsurile de siguranță și urmând recomandările autorităților.

Vă mulțumim pentru înțelegerea de care dați dovadă și vă promitem că vă vom asigura tot suportul de care aveți nevoie. În același timp, pregătim pentru perioada următoare câteva beneficii, precum discounturi la anumite categorii de produse, transport gratuit la plata integrală online, prin card sau transfer bancar, reduceri de preț la produsele care nu sunt pe stoc și necesită comandă la furnizor, dar și altele.

Feedback-ul dumneavoastră este important pentru noi, așadar, dacă vă putem ajuta și în alte moduri, suntem deschiși către alte posibilități, vă rugăm nu ezitați să ne contactați.

Imaginea acestui articol este realizată în localul FROG din București, unul dintre clienții noștri EROI, care lucrează în continuare, oferind meniuri special concepute pentru această perioadă, pe care le livrează acasă la clienți. Vă recomandăm cu încredere preparatele lor.

FROG - Facebook Page
FROG - Website

Lasă un comentariu
Lasa un răspuns
Vă rugăm login pentru a posta un comentariu.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare