Favorite
Ultimele comentarii
Fără comentarii
Căutare în blog

REZISTENȚA VITRINELOR FRIGORIFICE DE COFETĂRIE IGLOO - COFETĂRIA DULCE ACRIȘOR BACĂU

Postat pe1 An in urma De

Unul dintre factorii, pe care ar trebui să îi luați în considerare atunci când analizați ofertele pentru vitrine frigorifice de cofetărie, este rezistența în timp a acestora. Noi comercializăm vitrinele frigorifice Igloo din 2000 și cunoaștem foarte bine calitatea acestora. Avem clienți care folosesc vitrinele frigorifice IGLOO de 20 de ani și care nu au avut nevoie decât de intervenții minore. În acest articol dorim să vă prezentăm unul dintre aceste cazuri.

Unul dintre acești clienți este și Cofetăria Dulce Acrișor, probabil cea mai bună și cea mai de succes cofetărie din Bacău. Este brandul care a dat startul cofetăriilor cu pretenții din oraș. Este renumit pentru prăjiturile gustoase și originale, preparate cu ingrediente naturale, pentru profesionalismul și măiestria cu care creează cele mai frumoase torturi din regiune, nu doar din oraș.

Cofetăria Dulce Acrișor a fost lansată în 2005, iar pentru amenajarea acesteia, s-au folosit următoarele vitrine frigorifice de cofetărie Igloo:

Vitrinele frigorifice orizontale de cofetărie Jamajka
Vitrina orizontală pentru înghețată Aruba
https://gastroprofesional.ro/vitrine-cofetarie-orizontale/4762-vitrina-frigorifica-verticala-jola-4.html

Pentru aceste vitrine de cofetărie s-au ales panourile exterioare din lemn, culoare DR06 - Nuc Bologna. Toate aceste vitrine de cofetărie sunt utilizate de 15 ani și au rămas impecabile și perfect funcționale.

Pentru a vă prezenta calitatea vitrinelor frigorifice, produse de Igloo, și buna rezistență a lor în timp, puteți viziona video-ul de mai jos, care a fost făcut recent.

Lasă un comentariu
Lasa un răspuns
Vă rugăm login pentru a posta un comentariu.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare