Favorite
Favorite
la comandă, livrare 2-3 săptămâni

Cutter multifuncțional de bucătărie model Combi CC-32S

la comandă, livrare 2-3 săptămâni
Transport: Gratuit
Cod produs:
24660
Brand:

Cutter multifuncțional de bucătărie folosit în bucătăriile profesionale de dimensiuni mici sau medii, sau în fast-food-uri, ce poate procesa până la 2 kg de legume pe minut pentru o capacitate de maxim 80 porții pe zi, iar dacă îi adăugam vasul cutter de 3 Litri vom putea procesa o gama larga de preparate cum ar fi carne tocată, creme, piureuri din legume sau fructe.

1.811,05 €
Descriere

Cutterul multifuncțional model Combi cutter CC-32S, este folosit în bucătăriile profesionale de dimensiuni mici sau medii, sau în fast-food-uri, asigurând procesarea a până la 2 kg de legume pe minut pentru o capacitate de maxim 80 porții pe zi, iar dacă îi adăugam vasul cutter de 3 Litri, vom putea procesa o gamă largă de preparate cum ar fi: carne tocată, creme, piureuri din legume sau fructe. Cu ajutorul acestui accesoriu, pot fi realizate operațiuni de măcinare sau amestecare ingrediente, obtinere pateuri sau supe În funcție de acesoriul superior folosit, această mașină poate îndeplini o gamă foarte largă de operațiuni, cum ar fi:

Vas accesoriu preparare legume Vas accesoriu cutter/mixer
- feliere - tocare
- tocare - măcinare
- mărunțire - amestecare
- julienne - realizare piureuri
- răzuire - emulsionare

Alimentarea se face la curent electric 220V/50Hz/1, dar la comandă vă putem furniza această masină si în alte variante de alimentare. 

Motorul are un cuplu foarte mare atât la pornire, cât și în mers, și acționează în mod direct discurile fără a fi necesare curele de transmisie intermediare. Folosirea unui ax de transmisie face ca această mașină  fie practic indestructibilă și fără a avea nevoie de lucrări de mentenanță.

Discurile se achiziționează separat, si sunt realizate din inox de cea mai bună calitate, iar lamele sunt detașabile pentru a putea fi ascuțite sau înlocuite cât mai ușor

Designul special al lamelor face posibilă tăierea chiar și la grosimi foarte mici.

Cuva cutterului este realizată din inox iar capacul si asamblu de lame interioare de curatate sunt din xylex de cea mai bună calitate, certificate pentru contactul cu alimentele. Cuțitul este realizat din inox iar lamele sunt zimțate.

Modelul CC-35S poate funcționa cu 2 turații: 1450 RPM pentru cutter și una mai redusă, de 500 RPM în cazul folosirii accesoriului de prelucrare legume. 

Deoarece această mașină este destul de mică și ușoară, nu ocupă foarte mult loc pe blatul de lucru și poate fi mutată cu ușurințăÎn plus, beneficiați de o gama largă de accesorii pentru a va putea amenaja zona de lucru cât mai ergonomic posibil:

  • Stand pentru colecția de discuri
  • Perie specială pentru curățare
Detalii produs
24660
Putere electrică
1.00 kW
Alimentare
Curent electric 230V / 50Hz / 1N
Capacitate
3 Litri (1,4 L maxim pentru lichide)
Productivitate
2 kg/min (80 porții/zi)
Diametru discuri
185 mm
Diametru cilindru alimentare
0.9 Litri / tub ø 53mm
Review-uri
Fără comentarii
Produse asociate
Produse similare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare