Favorite

Regulamentul campaniei promotionale "Gastro Days - reduceri de pana la 60%"

1. ORGANIZATORUL.

Societatea "Splendid Service SRL", furnizor de echipamente profesionale pentru industria HoReCa (numită în continuare "Splendid Service" sau "Organizatorul"), cu sediul social în str Biericii 81, sat Barati, com Margineni, jud Bacau, înmatriculată la Registrul Comerţului sub nr. J04/361/1993, cod unic RO 4014904, reprezentată de Tereza Farauanu - în calitate de Administrator, lansează Campania de reduceri "Gastro Days - reduceri de pana la 60%" (denumită în continuare "Campania") ce se va desfăşura în conformitate cu prezentul Regulament (denumit în continuare Regulamentul) și conform legislatiei aplicabile din Romania.

ORGANIZATORUL isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei de reduceri.

2. SCOPUL. DURATA.TERITORIUL.

Campania promotionala poarta denumirea de "Gastro Days - reduceri de pana la 60%". Prezenta Campanie se desfăşoară în condiţiile legii şi are ca scop promovarea produselor Gastroprofesional. Campania se va desfăşura în perioada 19-30.11.2021, ora 23:59:59, pe site-ul www.gastroprofesional.ro, in limita stocului disponibil. Ultima zi de reduceri este de 30.11.2021, cu exceptia situatiei in care campania va fi prelungita.

3. PRODUSE PARTICIPANTE LA ACEASTA CAMPANIE.

Obiectul campaniei il reprezinta produsele prezentate in la acest link: https://gastroprofesional.ro/promo/3-gastro-days

Campania nu se cumuleaza cu nicio alta campanie.

4. DREPTUL SI CONDITIILE DE PARTICIPARE.

De aceasta campanie beneficieaza orice persoana fizica sau juridica ce achizitioneaza unul sau mai multe produse care fac obiectul acestei promotii in perioadele mentionate.

5. MODUL DE DESFASURARE A CAMPANIEI PROMOTIONALE.

Campania "Gastro Days - reduceri de pana la 60%" se va desfasura pe site-ul www.gastroprofesional.ro. La achizitionarea produselor mentionate la punctul 3 existente in magazinul online gastroprofesional.ro, cumparatorul beneficieaza de reducerea aferenta din pretul care ar fi fost practicat de organizator in lipsa campaniei. Pretul redus de vanzare pentru acordarea reducerii de pana la 60% se calculeaza dupa urmatoarea formula: Pret promo=pret vanzare vechi-X%.

6. MODALITATE IDENTIFICARE SI CUMPARARE.

O persoana poate achizitiona mai multe produse ce fac obiectul acestei promotii daca produsele indeplinesc conditiile prevazute de prezentul regulament.

7. TAXE SI IMPOZITE.

Organizatorul campaniei este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare.

8. LITIGII.

Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la aceasta campanie promotionala se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

9. INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOTIONALE.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (semnalizare in magazine).

10. REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOTIONALE.

Regulamentul campaniei promotionale este disponibil in toate magazinele participante pe toata perioada de desfasurare a promotiei.

Orice contestare avand ca obiect campania promotionala "Gastro Days - reduceri de pana la 60%" poate fi depusa la adresa: SC SPLENDID SERVICE SRL, Bd Alexandru cel Bun, nr 13, jud Bacau sau trimisa pe e-mail la adresa: contact@gastroprofesional.ro.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare