Favorite

Termeni și condiții

Vă mulțumim pentru faptul că vizitați site-ul Gastroprofesional.ro Această pagină de internet este proprietatea firmei Splendid Service SRL. Accesarea, navigarea și folosirea în orice fel a acestui site reprezintă acordul dumneavoastră expres și neechivoc cu toate condițiile și termenii prezentați în continuare.

Legislație

În conformitate cu prevederile Legii numărul 677/2001 privind protecția persoanelor și a prelucrararii datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii numărul 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Splendid Service SRL se obligă să administreze și să stocheze în condiii de siguranță și doar pentru scopurile specificate datele personale ce îi sunt furnizate de către diverși Utilizatori ai site-ului. Aceste date sunt colectate pentru desfășurarea activității de comerț on-line prin intermediul paginiii de internet www.gastroprofesional.ro.

Furnizarea datelor solicitate în formularul de înregistrare nu este obligatorie. Lipsă acestora ne împiedică însă să preluam comenzile dumneavoastră și să va livrăm produsele dorite.

Conform Legii numărul 677/2001 Utilizatorii au dreptul acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresă justiției.

În același timp Utilizatorii au dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care îi privesc și să solicitate ștergerea acestora. Această solicitare se va face într-o cerere scrisă și semnată ce se va trimite pe adresă Operatorului de date și anume Splendid Service SRL, Stradă Alexandru Cel Bun, 13, Bacău, județul Bacău.

Magazinul online GastroProfesional deține drepturi de folosință asupra conținutului (imagini și texte) de pe site. Pentru a raportă încălcarea drepturilor de autor, trimiteți un email pe adresă: iulia@gastroprofesional.ro
Preluarea informațiilor despre produse sau a imaginilor fără acordul scris al Gastro Profesional este considerată furt de proprietate intelectuală. Tentativele de acces neautorizat la site și încercările de fraudă vor fi raportate autorităților competențe.
Magazinul Online www.gastroprofesional.ro respectă criteriile de preselecție GPeC și a aderat la standardele Trusted.ro.
Înregistrare

Pentru a beneficia în totalitate de serviciile oferite de pagină noastră de internet este necesar să va creați un cont de Utilizator. Acest lucru se face prin completarea datelor personale cerute în formularul de la adresă http://gastroprofesional.ro/contul-meu. Adițional pot fi cerute date suplimentare, necesare emiterii facturilor proforma sau fiscale și livrării produselor. Este obligatoriu că datele introduse în formular să fie reale. Nu este permisă introducerea datelor false precum și introducerea de date care nu va aparțin. Ulterior completării formularului de abonare, pe adresă de email introdusă veți primi un mail de confirmare a creării contului de Utilizator.

Operatorul își rezervă dreptul de a refuză fără o notificare în prealabil crearea unui cont dacă se observă că datele introduse în formular nu sunt reale sau nu va aparțin.

Confidențialitate

Informațiile pe care le furnizați sunt folosite doar de către Operator și de către consilierii de vazare ce sunt angajați cu contract de muncă, se află în subordinea Administratorului și care au semnat un contract de confidențialitate. Informațiile furnizate de Utilizatori nu sunt comunicate nici unui terț, excepție făcând companiile de livrare. Informațiile furnizate nu sunt transferate nici unei entități fizice sau juridice din afară României.

Administratorul siteului își rezervă dreptul de a blocă accesul Utilizatorilor care încalcă regulamentul de utilizare, legislația în vigoare sau care postează opiniile și comentarii cu conținut injurios.

Operatorul poate folosi datele Utilizatorilor în scopul informării acestora cu privire la situația contului, pentru evaluarea produselor sau serviciilor oferite sau pentru notificarea prin news-letter-uri periodice a ofertelor curente.

Orice Utilizator care nu mai dorește să primească newsletter-ul se poate dezabona trimițând un e-mail cu subiectul “Dezabonare” la adresă office@gastroprofesional.ro

Prețuri

Pe pagină noastră de internet prețul produselor este afișat în Euro. Pentru că site-ul nostru și produsele prezentate se adresează persoanelor juridice, afișarea prețurilor se face fără TVA deoarece acesta este deductibil în integralitate. TVA-ul este evidențiat în etapă finală, cea a vizualizării coșului de produse, și a finalizării comenzii.

Conversia prețurilor în Lei se face pe factură proforma ce se emite ulterior primirii comenzii dumneavoastră. Factură proforma va fi trimisă pe adresă de email declarată în momentul creării contului de utilizator. Cursul valutar utilizat este cursul oficial BNR din ziua comenzii. Nu se percep nici un fel de comisioane suplimentare.

În situația în care prețul unui produs este afișat incorect din cauza unei erori tipografice sau unor informații greșite primite de la furnizori, Operatorul are dreptul să refuze sau să anuleze orice comandă plasată pentru acel produs. În situația în care Utilizatorul a efectuat deja plată Operatorul se obligă să ramburseze imediat sumă aferentă comenzii anulate.

Plata produselor

Plata produselor comandate prin intermediul paginii de internet www.gastroprofesional.ro se face în Lei în conformitate cu facturile emise de Operator și trimise către Utilizator la adresă de email specificată în datele de identificare din contul acestuia.

Metoda de plată poate fi cash pentru comenzi cu valoarea mai mică de 5000 lei (TVA inclus) sau prin virament bancar cu ordin de plată sau filă CEC pentru sume mai mari de 5000 lei.

Achitarea cash a contra-valorii produselor sau înmânarea instrumentelor de plată se poate face direct la showroomul nostru din Bacău, Stradă Alexandru Cel Bun, 13 sau prin intermediul firmelor de curierat.

Livrare

Termenul de livrare se exprimă în zile lucrătoare (5 zile/săptămână). Termenul de livrare decurge din momentul confirmării telefonice a comenzii pentru comenzile cu plată ramburs sau de la data încasării în cont a plătii.

În momentul finalizării comenzii clientul poate opta pentru 3 metode de transport:

  • preluare pe proprie din show-room din depozitul Splendid Service Bacău
  • livrarea produselor prin firme specializate de curierat de transport
  • livrarea la adresa Clientului cu mijloacele de tansport proprii ale Splendid Service SRL


Produsele comandate se livrează pe teritoriul României în termenul de livrare indicat la momentul plasării comenzii. 

Livrarea prin curier se face până la adresa clientului sau la punctele de ridicare ale coletelor de la adresele firmelor de curierat după caz.

În afară de situațiile în care Vânzătorul și Clientul convin altfel, livrarea echipamentelor se face la parter/intrarea în clădire. Cade în sarcina Clientului manipularea produselor pe scări sau cu liftul (către etajele superioare). Vânzătorul nu poate fi făcut răspunzător pentru deteriorarea produselor în urma transportului. 

Cumpărătorul are obligația de a analiza produsul la primirea sa și în cazul în care produsul prezintă defecțiuni, Clientul are obligația de a notifica vânzătorul în cel mult 48 de ore de la intrarea în posesia acestuia pentru remedierea sa.

Limitarea răspunderii

Splendid Service SRL nu răspunde pentru prejudiciile create, din cauze ce exclud culpa să, de nefuncționarea magazinului virtual precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării paginilor magazinului virtual (ex. defecțiuni la rețeaua de internet, sau a avariilor apărute la serverele companiei ce asigură hostingul site-ul nostru).

Obligațiile vânzătorului

Vânzătorul pune la dispoziția Clientului, informații și specificații tehnice referitoare la produsele și serviciile sale pentru a atinge finalitatea menționată în comandă online.

Splendid Service SRL este deținătorul drepturilor de proprietate intelectuală asupra magazinului virtual, respectiv asupra mărcilor, designului, funcționalităților site-ului, imagini și specificații tehnice.

Specificațiile produselor și documentație tehnică aferentă acestora, prezentate pe site sunt furnizate de către producători, Operatorul oferind doar suportul tehnic pentru afișarea lor.

Imaginile produselor afișate pe pagină de internet sunt doar cu titlul de prezentare. Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (cum ar fi nuanțe de culoare) de aspectul real al produsului, în funcție de lotul în care au fost fabricate.

Prețurile produselor sunt actualizate periodic. Prețul produsului comandat este cel afișat la data plasării comenzii.

Garanție

Produsele achiziționate prin comandă telefonică sau on-line realizată pe site beneficiază de garanție în condițiile legii 449/2003. Condițiile acordării garanției diferă de la caz la caz, pentru persoane fizice, respectiv, pentru persoane juridice.

Certificatele de garanție care se eliberează odată cu factură conțin toate informațiile necesare despre modul de asigurare a garanției, perioadă de garanție și informațiile necesare pentru contactarea centrelor de service autorizate.

Dacă produsul achiziționat este în perioadă de garanție stipulată în certificatul de garanție și respectă condițiile prevăzute în certificat atunci acesta va fi reparat în mod gratuit de centrele service autorizate. În această situație va rugăm să trimiteți pe cheltuiala proprie produsul ce face obiectul garanției pe adresă centrului de service menționat în certificatul de garanție.

Realizarea garantiei se face prin modalitatea reparatiei.

Garantia nu se acorda dacă seria produsului a fost ștearsă, modificata sau lipsește.

Termenul de remediere a defectiunilor este de 15 zile de la data sesizarii. În cazul în care acest termen nu poate fi respectat din ratiuni independente de centrul de service, clientul va fi notificat cu privire la termenul cel mai apopiat de remediere și la motivele care au dus la prelungirea acestuia.

Cererile de service în urma cărora se vor constata următoarele situații: echipament nealimentat, alegerea unui regim de lucru necorespunzător pentru echipament se vor considera ca intervenții nefondate. Costul intervenției nefondate este de 149 lei fără TVA, la care se adaugă taxele de transport. 

Reparatiile in perioada de garantie se efectueaza in mod gratuit la service-ul din Bacau, strada Arcadie Șeptilici, nr 5.. In cazul in care se solicita interventia in locatia unde este amplasat echipamentul, solicitantul este de acord sa plateasca costurile ocazionate de deplasarea atelierului mobil si anume, 2.5 lei fără TVA / km dus-întors.

Intretinerea periodica în garantie se face de către cumparator conform instructiunilor de utilizare.

De la garantie sunt excluse:

a) Partile de natura consumabila (becuri);

b) Partile din sticla/plastic/samote/caramizi refractare;

c) Defectele cauzate de suprasarcini, intreruperi sau conectarea incorecta a alimentarii electrice;

d) Defectele datorate conectarii gresite a accesoriilor optionale. 

e) Defecte survenite în urma manipulării sau a transportului.

Retur de produse

Societatea comercială care administrează magazinul online GastroProfesional este o firmă de tipul business to business, produsele fiind în principal destinate persoanelor juridice, respectiv spațiilor comerciale. În ce privește produsele achiziționate de persoane juridice printr-un magazin online, conform OUG 34/2014, compania nu este obligată să accepte returul produselor.

În cazul în care consumatorul are o problemă legată de o comandă, care nu pare a putea fi rezolvată prin email sau cu persoana cu care a luat legătura, se poate lua legătura pentru o conciliere la adresa de email contact@gastroprofesional.ro.

Renunțarea la cumpărare.

Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.U.G. 34/2014Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 14 zile de la denunțarea contractului.

Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un Bun sau să renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a Bunului – în cazul în care Cumpărătorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat perioada de retur va fi diferită pentru fiecare produs în parte.

Pentru returnarea produsului trebuie să notificați în scris acest lucru, prin poștă (Str Alexandru cel Bun, nr 13, Bacau - Splendid Service) sau prin email (contact@gastroprofesional.ro). Se vor lua în considerare doar cererile scrise. Pentru cererea de retur puteți utiliza formularul de retur, de la acest link, ca model.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face în cel mai scurt timp de la primirea produselor și de la analizarea stării lor, în măsura în care clientul transmite informațiile necesare efectuării plății.
Rambursarea sumelor datorate se va face utilizând aceeași metodă de plată folosită de către client pentru tranzacția inițială.

Consumatorul este responsabil în ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor. În conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul 47: pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a bunurilor, consumatorul ar trebui să le mânuiască și să le inspecteze în același mod în care i s-ar permite să o facă într-un magazin.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.

Dacă Bunul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou (ambalaj deschis, accesorii lipsă, Bunul este deteriorat), ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea Bunului în stadiul inițial, după caz, sau pentru a acoperi diferența de preț rezultat din vânzarea produsului ca resigilat sau, la solicitarea Cumpărătorului, vom reexpedia Bunul, cheltuielile de livrare fiind suportate de către Cumpărător.

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

NU SE POT RETURNA:

  • Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator. Nu se pot returna produse de igienă/îngrijire personală care au fost desigilate.
  • Înregistrări audio sau video sau programe informatice sigilate, care au fost desigilate de consumator.

Definiții 

Site – www.gastroprofesional.ro

Operator/Vânzător – Splendid Service SRL – persoană juridică cu sediul în județul Bacău / România

Utilizator/Client – persoană fizică/juridică Română care crează un cont personal pe site în scopul de a acesa informații tehnice sau prețuri ale produselor și pentru a plasă comenzi

Terț – orice persoană fizică sau juridică, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritățile publice, instituțiile și structurile teritoriale ale acestora, altă decât persoană vizată, operatorul ori persoană împuternicita sau persoanele care, sub autoritatea directă a operatorului sau a persoanei împuternicite, sunt autorizate să prelucreze date

Stocare – păstrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese

Prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea

Date cu caracter personal – orice informații referitoare la o persoană fizică sau juridică identificată sau identificabila; o persoană identificabila este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulți factori specifici identității sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

 

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare