Favorite

DESIGN ȘI PROIECTARE

Pentru clienții care doresc amenajarea completă sau parțială a unei bucătării profesionale dintr-un restaurant, cantină, cafenea, cofetărie, patiserie, hotel sau alte tipuri de spații HoReCa, oferim oportunitatea de a discuta împreună cu un consultant în amenajări de acest tip cu scopul de a găsi soluții, atât pentru alegerea utilajelor, cât și pentru amenajarea corectă, utilă și estetică a spațiului.


1 Ne oferiți planul (releveu) spațiului și vom stabili împreună echipamentele de care aveți nevoie, capacitatea lor și aranjarea lor în spațiul dumneavoastră. În cazul în care nu aveți la dispoziție un plan al spațiului ne puteți solicita pentru a întocmi noi acest plan în urma unei deplasări la adresa spațiului dumneavoastră, ceea ce presupune taxarea deplasării și realizarea releveului.


2 Veți primi o ofertă tehnico-economică detaliată și o prezentare de 15 imagini 3D din care veți putea să vă dați seama cum va arăta spațiul comercial la finalizarea proiectului. În cazul în care doriți să schimbați ceva, vom analiza ideile dumneavoastră și vom găsi împreună alte soluții.


3 Discutarea și negocierea pe baza ofertei, după care se va trece la întocmirea contractului și lansarea în producție a echipamentelor solicitate.


4 Livrarea și montajul echipamentelor se va face gratuit în termen de 3-4 săptămâni de la
semnarea contractului.

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare