Termostat electronic Dixell XR20CX - releu 20A, sonda NTC neinclusa

  • sonda NTC neinclusa;
  • domeniu temperatura NTC: -40 - +110 grade Celsius;
  • domeniu temperatura PTC: -50 - +150 grade Celsius;
  • diferential: 0,1 - 25 grade Celsius;
  • intrare sonda NTC sa PTC;
  • intrare digitala;
  • iesire releu normal deschis: 20A;
  • afisaj: 3 digiti si semn

Mai multe detalii

207,08 lei (TVA inclus)

4 Produse

Livrare 1-2 zile

gratuit (peste 1000 ron)

Dixell

XR20CX - 5N0C1

Produs nou

gastro profesional, termostat electronic, termostat digital, racire, controller, dixell, controller digital de temperatur,

Dixell XR20CX este un termostat digital pentru instalatii de racire si incalzire. Acesta monitorizează temperatura prin intermediul unei sonde NTC sau PTC si controleaza degivrarea prin oprirea compresorului . Este prevăzut cu un releu normal deschis, de (20)A, pentru comanda compresorului frigorific. De asemenea termostatul are și o intrare digitală configurabilă. Instrumentul este complet configurabil prin parametri speciali ce pot fi setați ușor de la tastatură sau cu un HOTKEY (echipament în care se pot memora setările termostatului și programa și alte termostate cu aceleași setări). Pe display sunt afisati martori ce informeaza utilizatorul daca: compresorul este activat sau este in protectie (intarzieri la porniri dese), degivrare activata, semnal de alarma, ciclu in desfasurare, economisire energie, unitate de masura (grade Celsius sau grade Fahrenheit).
Termostatul XR20CX permite activarea manuala a degivrarii, blocarea tastaturii pentru a se evita modificari accidentale ale parametrilor.
Intrarea digitala poate fi configurata pentru diverse moduri: contact usa, alarma externa, alarma grava, pornire degivrare.

- Controler digital inovator dedicat incălzirii și răcirii M.T.-L.T. 

- Modul de programare ușor de folosit.

- Display LED cu pictograme și unități de măsură integrate.

- Tastă ON/OFF.

AlimentareCurent electric 230 V / 50 Hz

Scrie o recenzie

Termostat electronic Dixell XR20CX - releu 20A, sonda NTC neinclusa