Favorite
Favorite

Cuptor profesional cu panou digital (EDR) Sogeco b.Chef 5 tăvi x GN 2/3 - 1/2

la comandă, livrare 4-5 săptămâni
Transport: Gratuit
Cod produs:
BCH0523EDR

Cuptor profesional marca Sogeco Italia în versiunea cu panou de control digital (60 de programe cu 5 faze de gătire), pentru 5 tăvi GN 2/3 sau GN 1/2, potrivit pentru restaurante de dimensiuni mici/medii, pentru diferite preparate gastronomice.

1.811,53 €
Brand:
Stoc: la comandă
Descriere

Cuptor profesional de la Sogeco Italia din gama b.Chef cu panou de control digital (60 de programe cu 5 faze de gătire), finisaj intern-extern din inox AISI304 şi o capacitate de 5 tăvi GN 2/3 sau GN 1/2. Cuptorul este prevăzut cu timer 9h 59 min. + inf., sistem de umidificare ajustabil, temperatură maximă 270°C, 1 x ventilator cu rotaţie reversibilă, 3 x viteze reglabile, sondă de temperatură (standard), sistem de curăţare automată (opţional).

Sogeco pune la dispoziţie diverse alte soluții pentru controlul cuptorului b.Chef astfel încât să satisfacă cerinţele tuturor utilizatorilor: 

În versiunea manuală (EMR), simplitatea și viteza de control sunt cheia. Versiunea digitală (EDR), ce ghidează utilizatorul în setarea valorilor de gătit, cu sonda de bază standard și viteza ventilatorului reglabilă. Versiunea cu panou de control LCD nu are limite (EPR). Setarea și gestionarea parametrilor pentru gătit facilitează performanța rețetelor de gătit mai complexe; permite până la 5 porniri programabile diferite ale cuptorului pentru eficientizare; portul USB permite importul, exportul și actualizarea rețetelor de pe computer și generarea raportului HACCP. Există, de asemenea, posibilitatea de a salva întregul proces de gătit și de a-l repeta ori de câte ori doriți.

Detalii produs
BCH0523EDR
Putere electrică
3.2 kW
Alimentare
Curent electric 230V / 50Hz / 1N
Greutate
52 Kg
Lungime
606 mm
Lățime
785 mm
Înălțime
650 mm
Capacitate tăvi
5 tăvi
Standard tăvi / recipiente
GN2/3 - GN1/2
Sistem de comandă
Digital
Distanță între tăvi
73 mm
Număr ventilatoare
1
Review-uri
Fără comentarii
Produse similare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare