Favorite
Favorite
la comandă, livrare 4-5 săptămâni

Cuptor de pizza electric Prismafood Basic44, cu 2 camere de coacere, capacitate de 4+4 pizza ø32cm, uşă cu geam, din inox

la comandă, livrare 4-5 săptămâni
Transport: Gratuit
Cod produs:
1F010050
Brand:

Cuptor electric pentru pizza Basic 44 cu două camere de coacere cu ușă tip geam, construit din oțel inoxidabil și din oțel prevopsit, cu o capacitate de 4 + 4 pizza cu diametrul de 32 cm.

1.238,79 €
Descriere

Cuptorul Prismafood Basic44 este un cuptor de pizza electric cu două camera de coacere, având două uşi tip geam, construit din oţel inoxidabil şi oţel prevopsit, cu o capacitate de 4+4  pizza, cu diametrul de 32 de cm. Este un cuptor ideal pentru pizzeriile mici şi medii, precum şi pentru orice bucătărie profesională.

Cuptoarele de pizza de la Prismafood sunt echipamente solide, durabile şi incredibil de uşor de utilizat. Basic44 nu face excepţie, asigurând calitatea pizzei şi satisfacţia clienţilor. Este conceput special pentru a permite o gătire excelentă şi uniformă, obţinută prin calibrarea separată a două temperaturi de funcţionare diferite pentru partea superioară şi cea inferioară. Această funcţie vă asigură o flexibilitate sporită. Cuptorul este capabil să coacă pizza la temperaturi ce ating 455°C.

Designul solid al cuptorului de pizza Basic44 îi asigură o rezistenţă aparte, făcându-l un partener de încredere în orice bucătărie, pe termen lung. Panoul de control este uşor de utilizat, permiţăndu-vă să lucraţi fără întreruperi, bucurându-vă de un proces de gătire optimizat. Cuptorul de pizza de la Prismafood aduce fiabilitatea italiană în bucătăria Dumneavoastră profesională.

Cele două camera de coacere asigură eficienţa gătirii pizzelor. Panoul din cărămidă garantează o distribuţie uniformă şi o putere mare de acumulare şi radiaţie a căldurii, ceea ce scurtează considerabil timpul dintre coacere şi servire. Astfel, Dumneavoastră puteţi dedica mai mult dezvoltării de reţete de pizza, fără să vă mai faceţi prea multe griji privind procesul de coacere a pizzei.

Acest cuptor este realizat din inox și oțel prevopsit și este echipat cu suprafață de coacere cu căramidă refractară (cunoscută, în termeni populari, drept şamotă), rezistențe de încălzire izolate, iluminare interioară, precum şi izolație cu vată minerală. Alimentarea standard este de 400V trifazat + neutru. La cerere, sunt disponibile tensiuni speciale.

Pentru cuptorul electric de pizza Prismafood Basic44, puteţi alege ca accesorii suportul cuptorului, panou din cărămidă refractară în partea de sus sau panou de control digital.

Caracteristicile cuptorului:

 • 2 camere de coacere
 • Ușă cu geam
 • Iluminare interioară
 • Capacitate: 4 + 4 pizza ø 32 cm
 • Interval temperaturi: +45 / +455°C
 • Termostat mecanic, ce permite calibrarea separată a două temperaturi diferite pentru partea superioară şi cea inferioară
 • Suprafață de coacere din cărămidă refractară
 • Izolație cu vată minerală
 • Rezistențe de încălzire izolate
 • Opţional, la cerere: Transformator 12V și suport lampă
 • Opțional: Panou de control digital

Dacă aveţi o pizzeria sau un restaurant unde se serveşte şi pizza, cuptorul de pizza electric Basic44 de la Prismafood va deveni foarte repede un pireten de nădejde în bucătăria Dumneavoastră.

Detalii produs
1F010050
Putere electrică
9.4 kW
Alimentare
Curent electric 230V / 50Hz / 1N sau 400V / 50Hz / 3N
Diametru pizza
32 cm
Capacitate
4 + 4 pizza (∅32cm)
Interval temperaturi
+45/+455°C
Greutate
136 Kg
Lungime
975 mm
Lățime (Adâncime)
924 mm
Înălțime
745 mm
Volum
0,93 mc
Dimensiuni interioare
660x660x140h mm
Tip ușă
cu geam
Curent (230V / 1N)
40.9 A
Curent (400V / 3N)
20.4 A
Sistem de comandă
Electromecanic
Număr camere
2
Număr uși
2
Putere electrică rezistență inferioară
2 x 2.35 kW
Putere electrică rezistență superioară
2 x 2.35 kW
Review-uri
Fără comentarii
Produse asociate
Produse similare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare