Favorite
Favorite
la comandă, livrare 4 săptămâni

Cuptor kumpir pe gaz - 3 sertare AKF-30G

la comandă, livrare 4 săptămâni
Transport: Gratuit
Cod produs:
AKF-30 G
Brand:

Cuptor kumpir, cu alimentare pe gaz, cu 3 sertare și o capacitate totală de 36-45 cartofi. Realizat din oțel cu sertare din inox, panoul de control este echipat cu robinet pentu controlul arzatorului si sistem de aprindere piezo-electrica. Arzătorul este dotat cu valvă de siguranță și termocuplă.

1.012,10 €
Descriere

Cuptor kumpir, de o calitate exceptională pentru realizarea acestui excelent preparat fast-food. Este un cuptor cu alimentare pe gaz, cu 3 sertare și o capacitate totală de 36-45 cartofi.

Realizat din otel, vopsit negru lucios cu elemente ornamentale din bronz și mânerele sertarelor din lemn. Acest cuptor va completa în mod armonios ambiental restaurantului dumneavoastra.

Suprafețele interne ale sertarelor sunt realizate din inox pentru o rezistență sporita si pentru a fi curațate cat mai ușor.

Panoul de control este echipat cu robinet pentu controlul arzatorului si sistem de aprindere piezo-electrica. Arzătorul este dotat cu valvă de siguranță și termocuplă.

Panoul de control este echipat cu selector ON/OFF martori luminoși pentru cele 3 rezistențe și termostat electro-mecanic. Intervalul de temperaturi ce poate fi realizat este de 50 - 300°C.

Prezentare video pentru rețete kumpir

https://www.youtube.com/watch?v=hWDKUpHERz0  

Detalii produs
AKF-30 G
Alimentare
Gaz natural/GPL
Putere totală gaz
4.3 kW
Productivitate
36-45 cartofi/oră
Interval temperaturi
+50/+300°C
Greutate
65 kg
Lungime
500 mm
Lățime (Adâncime)
700 mm
Înălțime
1200 mm
Dimensiuni exterioare
500 x 700 x 1200 mm
Review-uri
Fără comentarii
Produs similar

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare