Favorite
Favorite
la comandă, livrare 4-5 săptămâni

Cuptor pizza Napoli M90 Premium, 1 cameră, stil napoletan, 3 pizza ø33cm, suport inclus, alimentare pe gaz/lemne, +500°C, Alfa Forni

la comandă, livrare 4-5 săptămâni
Transport: Gratuit
Cod produs:
FRNAPO-L90
Brand:

Cuptor pizza Napoli M90 Premium, cu o cameră, stil napoletan, capacitate 3 pizza ø33cm, funcționează cu alimentare pe lemne/gaz, este produs de Alfa Forni în Italia.

11.126,50 €
Alimentare
  • GPL
  • Lemne
Descriere

Cuptor pizza Napoli M90 Premium, cu o cameră, stil napoletan, capacitate 3 pizza ø33cm, funcționează cu alimentare pe lemne/gaz, este produs de Alfa Forni în Italia și este ideal pentru restaurantele sau pizzeriile cu spațiu redus. 

Cuptoarele profesionale pentru pizza din Seria Napoli reprezintă combinarea perfectă între tradiția gătitului pizzei și inovația tehnologică. Realizate în întregime din cărămizi refractare și lucrate manual, asigură o productivitate excepțională.

Argilă refractară, cuptoare tradiționale pentru pizza de înaltă performanță

Cuptoarele profesionale pentru pizza din Seria Napoli sunt soluția ideală pentru pizzeriile care optează pentru gătitul tradițional napolitan și necesită o producție orară ridicată pe termen lung.

Disponibile în diverse dimensiuni și cu 3 moduri de alimentare cu combustibil, lemn, gaz sau hibrid, cuptoarele Napoli sunt special concepute pentru activități care preferă gătitul static, similar cu cel din pizzeriile tradiționale.

Gata pentru utilizare imediată, cuptoarele tradiționale pentru pizza Napoli nu necesită construcție și asamblare pe loc, trebuie doar plasate pe o suprafață solidă sau pe suportul de fier întărit de la Alfa.

Napoli este un cuptor de cărămidă static construit complet manual, conform celei mai bune tradiții italiene, folosind materiale brute de cea mai înaltă calitate și cu cea mai mare atenție la design.

De la podea până la cupolă, cuptorul tradițional Napoli lucrat manual este realizat folosind materiale refractare de argilă, produse direct de Alfa, în cuptorul său din Anagni, lângă Roma.

Astfel, căldura este absorbită în cantități mari de către cărămizi și apoi eliberată foarte lent, pentru utilizare pe termen lung, care este și eficientă din punct de vedere al consumului.

Lărgită la baza, pentru a permite utilizarea ușoară a pârlii și vizibilitatea eficientă a camerei de gătit, aceasta se îngustează în partea de sus, până se închide ca un arc ascuțit, pentru a dispersa cât mai puțină căldură posibil.

Aceasta este o soluție proiectată și rafinată de-a lungul anilor pentru a optimiza funcționalitatea și performanța maximă.

Cuptoarele tradiționale din Seria Napoli sunt furnizate cu o bază de fier întărit

Este un produs gata de utilizare și astfel vine asamblat și, odată plasat, este pregătit pentru utilizare. Odată ce atinge temperatura relevantă, cuptorul permite o producție continuă și constantă, care poate ajunge chiar și la 160 de pizze pe oră în cel mai mare model.

Cupola de cărămidă este modelată manual, în timp ce placajul exterior constă într-un mozaic atrăgător, care poate fi personalizat la cerere. Pragul din piatră de lavă și un arc caracteristic din fontă completează gama.

Arcul decorat este unul dintre cele mai iconice elemente ale cuptoarelor tradiționale Alfa. A fost folosit pentru prima dată acum 40 de ani în cuptorul Special Pizzeria, un produs care a făcut istorie în Alfa și din care Napoli este astăzi moștenitorul său.

Acest design unic și manufactura Made in Italy fac ca fiecare cuptor Napoli să fie o piesă prețioasă a Italiei de afișat în propria pizzerie, oriunde v-ați afla în lume.

Alegeți între 3 tipuri de alimentare cu combustibil

  • Lemn
  • Gaz
  • Hibrid

Napoli M90

Performanțe excelente într-un spațiu mic. M90 este cuptorul ideal pentru pizzerii mici și mijlocii care aleg gătitul tradițional.

Detalii produs
FRNAPO-L90
Alimentare
Gaz natural/GPL
Hibrid (gaz și lemne)
Lemne
Capacitate
3 pizza (⌀33cm)
Productivitate
60 pizza/h
Interval temperaturi
+50/+450°C
Greutate
1200 Kg
Lungime
850 mm
Lățime (Adâncime)
1300 mm
Înălțime
2100 mm
Consum gaz natural
1.58 m3/h
Consum GPL
1.2 kg/h
Consum de lemn
7 kg/h
Review-uri
Fără comentarii
Produse similare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare