Cutit electric saorma / kebab 02C90 Mareste

Cuțit electric pentru șaorma / kebab CB C90

Cuțitul electric pentru șaorma/kebab CB este un echipament profesional,  care taie carnea pentru kebab la dimensiunea potrivită pentru preparatele de fast-food.

Mai multe detalii

3 454 lei (TVA inclus)

3 Produse

în stoc, livrare 1-2 zile

gratuit (peste 1000 ron)

CB

14100537

Produs nou

cutit electric kabab, cutit electric saorma, cutit saormerie, cutit electric maner orizontal,

Produsul cuțit electric șaorma / kebab C90 este un echipament profesional, care facilitează munca angajaților din fast-food-uri, se taie mult mai ușor carnea decât cu un cuțit normal, iar feliuțele de carne au dimensiunea potrivită pentru preparatele cu kebab.

Acest cuțit pentru kebab este produs de CB Italia și este unul de top, foarte puternic și fiabil. Lama are un diametru de 90 mm și poate fi netedă sau zimțată (folosită în special pentru șaorma de vită).

Cuțitul electric pentru kebab are cu mâner orizontal cu buton pornit-oprit, protejat contra umidității cu membrană de silicon. Motorul de 70 W este unul foarte puternic, care vă ajută să obțineți o feliere rapidă și fără efort. Utilizarea acestui cuțit este una foarte sigură datorită transformatorului, care poate fi montat departe de sursele de căldură sau umiditate.

Reglajul grosimii de feliere se face foarte ușor cu ajutorul șurubului special, iar ascuțirea periodică a lamei se face foarte repede cu ajutorul pietrei de polizor ce este furnizată odată cu acest produs.

AlimentareCurent electric 220V / 50Hz
Putere electrică70 W
Dimensiuni exterioare400 x 200 x 150 mm
2018-02-14

Profesional

Este cel mai bun cutit pentru fast-food. Am avut in posesie si alte modele mai ieftine dar acesta este foarte fiabil.

    Scrie-ti parerea!

    Scrie o recenzie

    Cuțit electric pentru șaorma / kebab CB C90