Favorite
Favorite

Stand amplasare mașină prelucrat legume 25270

la comandă, livrare 2-3 săptămâni
Transport: 25 lei
Cod produs:
25270

Stand amplasare mașină prelucrat legume 25270, realizat integral din inox este cea mai bună variantă pentru amplasarea modelelor RG-100, RG-200, RG-7, RG-250 și RG-350. Este o masă foarte practică ce poate fi ajustată pe 3 nivele (jos / mediu / înalt) pentru o cât mai mare ergonomie în lucru.

710,43 €
Brand:
Stoc: la comandă
Descriere

Stand amplasare mașină prelucrat legume 25270, realizat integral din inox este cea mai bună variantă pentru amplasarea modelelor RG-100, RG-200RG-250 și RG-350. Este o masă foarte practică ce poate fi ajustată pe 3 nivele (jos / mediu / înalt) pentru o cât mai mare ergonomie în lucru. Pe acest stand poate fi amplasat un suport pentru containere GN1/1. Pachetul are în componență standard un container GN 1/1-100 din plastic.

În partea din spate a suprafeței de lucru este montat un atașament special pentru a preveni răsturnarea mașinii de prelucrat legume.

Picioarele spate au un ecartament mai mare pentru a realiza o stabilitate sporită a suprafeței de lucru. Picioarele au posibilitatea de reglaj pentru planeitate iar partea ce vine în contact cu podeaua este din cauciuc.

Standul este complet demontabil pentru a putea fi transportat sau mutat cât mai ușor. Singură scula de care aveți nevoie pentru a monta masă este o cheie "imbus" care vine în componența pachetului împreună cu instrucțiunile de montaj.

Detalii produs
25270
Review-uri
Fără comentarii
Produse similare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare