Favorite
Favorite
la comandă, 8 săptămâni

Discuri hârtie siliconată 100 mm pentru hamburgeri (500buc)

la comandă, 8 săptămâni
Transport: 25 lei
Cod produs:
PAP100

Secretul unui hamburger delicios este menţinerea formei pe durata preparării. Discurile din hârtie siliconată pentru burger mențin forma cărnii, precum şi gustul burgerului și, totodată, sunt ideale pentru păstrarea lui la rece.

6,28 €
Descriere

Discuri hârtie pentru hamburgeri 100 mm (set 500 buc). Ideale pentru pregătirea hamburgerului. Nu se folosesc pe grătar sau direct pe flacără!

Acest set de 500 de hârtii pentru burger, cu o dimensiune de 100 mm sunt perfecte pentru crearea tuturor tipurilor de burger.

Suprafața discurilor este concepută din material antiaderent, păstrând forma compactă a burgerului, fără să absoarbă grăsimile. Astfel, hamburgerul îşi menţine aspectul plăcut şi îşi păstrează savoarea. Hârtia poate apoi fi uşor îndepărtată, iar textura burgerului rămâne intactă, fără a suferi vreo modificare de gust.

Într-un mediu HoReCa, timpul este esenţial. Hârtiile pentru burger nu cresc doar calitatea creaţiilor culinare, ci contribuie şi la optimizarea fluxului de lucru. Prin separarea patty-urilor şi prevenirea lipirii, discurile eficientizează procesul de producţie, asigurând servirea unor burgeri suculenţi, în cel mai scurt timp posibil.

Hamburgerul nu mai este de mult un simplu articol de fast food, ci a devenit un fel de mâncare pretenţios, de la care clienţii aşteaptă excelenţă culinară. Discurile pentru presarea de burgeri încurajează cosecvenţa şi precizia în preparare, prin menţinerea integrităţii cărnii, conservarea gustului şi asigurarea gătirii uniforme. Burgerii rezultaţi vor încânta clienţii şi vor atrage review-uri positive.

Detalii produs
PAP100
Material
Hârtie
Dimensiuni exterioare
100 mm Ø
Atașamente
Declaratie conformitate PAP100
Declaratie conformitate folii burger hartie 100 RO
Descarcă (487.91k)
Review-uri
Fără comentarii
Produse similare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare