Storcător profesional legume și fructe Hurom HW Comercial

4 520,98 lei (TVA inclus)

4 288,42 lei (TVA inclus)

- 232,56 lei

7 Produse

în stoc, livrare 1-2 zile

Hurom

HW-SBE18

Produs nou

Storcătorul profesional pentru fructe și legume HW Comercial este produs de unul dintre cei mai buni producători de storcătoare, Hurom Koreea, și este unul dintre puținele storcătoare profesionale din lume, care stoarce prin presare lentă. Storcătorul profesional prin presarea lentă a fructelor și a legumelor produce sucuri cu o calitate mult mai bună decât storcătoarele obișnuite, se păstrează nutrienții și vitaminele într-o cantitate foarte mare, culoarea sucului va fi una frumoasă, neoxidându-se ingredientele, iar separarea pulpei de lichid nu se mai întâmplă.

Storcătorul Hurom HW Comercial poate stoarce următoarele: fructe moi (ex: kiwi, fructe de pădure, ananas, portocale etc), fructe și legume tari (măr, morcov, sfeclă etc.), frunze verzi (spanac, pătrunjel, mărar etc), oleaginoase (migdale, alune, nuci, soia, susan, in etc). Acest storcător semi-industrial poate face sucuri, fresh-uri, shake-uri, smoothie-uri, înghețată, băuturi/lapte din semințe și nuci.

Storcătorul de fructe și legume poate funcționa în continuu 8 ore și ajunge la o productivitate de 50 de litri de suc pe oră.

Acest Storcător de fructe și legume se poate curăța rapid prin introducerea apei în bolul cu suc, pornirea aparatului și eliminarea apei cu reziduuri pe gura de ieșire; în plus, sunt incluse trei kit-uri complete de piese, fiecare conținând: 1 ax melcat dublu, 1 sită fină, 1 perie rotativă, 1 bol mixare, 1 gură de alimentare/capac. Aceste 3 kit-uri complete de piese ajută restaurantele, barurile și alte afaceri de tip Horeca, care produc și vând mai multe tipuri de suc.

Pachetul conține: 1 bază aparat, 3 kituri complete de procesare (3 ax melcat dublu, 3 site fine, 3 perii rotative, 3 boluri mixare, 3 guri alimentare/capace), o sită grosieră (pentru smoothie-uri, shake-uri, înghețată), 1 presor, 2 perii de curățare, 4 perii silicon suplimentare, 2 garnituri silicon suplimentare, manual de folosire, carte rețete sucuri.

-exterior din inox

-fără BPA (Bisfenol A)

-motor cu inducție, monofazat

-destinație: semi-industrial

-garanție motor 10 ani, garanție piese 24 luni

AlimentareCurent electric 220/240V / 50Hz
Putere electrică150 W
Dimensiuni exterioare282 x 200 x 445 mm
Capacitate1000 ml
Productivitate50 litri/oră
Viteză de procesare60 RPM
Greutate8.6 kg

Scrie o recenzie

Storcător profesional legume și fructe Hurom HW Comercial