Favorite
Favorite
la comandă, livrare 4-6 săptămâni

Ladă de congelare cu geamuri curbate culisante AHT Paris 185 (-) 625/785litri, RAL9003, L1854mm

la comandă, livrare 4-6 săptămâni
Transport: Gratuit
Cod produs:
PARIS 185 (-) LED-HI AD end cap
Brand:
2.855,10 €
Descriere

Lăzile de congelare Paris cu geamuri curbate și culisante, sunt cea mai bună alegere pentru echiparea magazinelor alimentare mici și mijlocii. Acest tip de ladă poate fi utilizată pentru păstrarea în intervalul de temperaturi -18 oC  si -23 oC a produselor congelate (înghețată, carne, legume, semi-preparate). Constructia acestor lazi permite functionarea lor optima intr-un mediu ambiental de pana la 30 oC. 

Lada de congelare Paris 185 (-) este mult mai economică din punct de vedere energetic față de echipamentele convenționale deschise, costurile de întreținere fiind foarte mici. Pregatita pentru utilizare, nu sunt necesare instalari suplimentare. Echipată cu sistem de dezghetare automata.

Iluminare LED în varianta standard. Această vitrină poate fi folosită ca echipament inndividual sau ca modul de capăt în cazul realizării unei insule frigorifice.

Accesorii opționale

• Separatoare si unitati de baza pentru o mai buna prezentare

• Etichetare produse si etichete preturi

• Bare de protectie la impact disponibile în diferite culori

• Capace pentru aranjare pe un rând

• Scuturi care previn scurgerea apei si acumularea prafului sub lazi

Soluția tehnică nu numai că funcționează independent, dar nu necesită nici un efort manual. Igiena acestor lăzi frigorifice și, prin urmare, igiena produselor depozitate în acestea este conformă cu cele mai înalte standarde. Acest fapt este asigurat prin intermediul metodei pe care o adoptăm cu sistemul de decongelare pentru lăzile frigorifice; mai exact, o serie definită exact de perioade de încalzire în carcasa interioară.

Gheața formată datorită umidității interioare este topită cu succes la intervale regulate de timp - evitându-se astfel formarea excesivă de gheață. Mai mult, în timpul procesului de dezghețare, temperatura produselor va ramâne întotdeauna sub -15 °C, respectând astfel cerințele legale. Utilizarea unui sistem special de împărțire va preveni efectele secundare asupra temperaturii produselor, iar apa rezultată din gheața topită este colectată de o conductă care înconjoară carcasa interioară și este evacuată în afara spațiului de depozitare. Mai mult, sistemul de răcire AHT testat vă garantează depozitarea optimă și stabilitatea temperaturii produselor dvs.

Detalii produs
PARIS 185 (-) LED-HI AD end cap
Putere electrică
4.4 kW
Alimentare
Curent electric 230V / 50Hz / 1N
Capacitate
625 litri
Interval temperaturi
-18/-22°C
Dimensiuni interioare
1720x720x655/705 mm
Consum electric
6,2 kW/24 h
Dimensiuni exterioare
1854x853x770/833 mm
Agent refrigerant
R290
Review-uri
Fără comentarii
Produse similare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare