Mașină termosudare caserole TS2, folosită pentru ambalarea preparatelor culinare în mono-porții. Poate fi folosită și pentru ambalarea legumelor, fructelor și a salatelor. Structura este realizată integral din inox, cu placă din aluminu teflonat. În partea inferioară are prevăzută o zonă pentru păstrarea unei a doua matrițe.
Poate funcționa cu 3 tipuri de matrițe (ce se achiziționează separat) corespunzând cu trei tipuri standard de caserole cu o înălțime maximă de 100 mm:
- matriță simplă de 140 x 195 mm
- matriță dubla de 95 x 140 mm x 2 buc
- matriță maxi de 180x180 mm
Panoul de comandă este simplu și intuitiv, prevăzut cu un comutator ON/OFF, lampă de control și termostat electro-mecanic. Intervalul de temperaturi realizate pentru termosudare este +50 +200 oC.
Alimentarea cu folie din rolă se face manual. Dimensiunile maxime a bobinei de folie sunt 190 lățime cu diametrul de 200 mm.
- Putere electrică
- 0.60 kW
- Alimentare
- Curent electric 230V / 50Hz / 1N
- Interval temperaturi
- +50/+200°C
- Dimensiuni exterioare
- 515 x 555 x 385 mm
- Sistem de comandă
- Electromecanic