Favorite
Favorite
la comandă, livrare 3-4 săptămâni

Malaxor aluat 25kg, trifazic, bol fix, BERTA25.TR Fimar Italia

la comandă, livrare 3-4 săptămâni
Transport: Gratuit
Cod produs:
BERTA25405T
Brand:

Malaxor aluat 25kg, trifazic, bol fix, model BERTA25.TR special conceput pentru prepararea aluatului de pizza, pâine, focaccia, chifle, dar și a altor produse dospite, acesta folosind sistemul inovator cu instrument tip cârlig ce reproduce natural mișcarea manuală, fără a modifica temperatura aluatului, pentru a-i îmbunătăți oxidarea și digestibilitatea.

1.472,20 €
Descriere

Malaxor aluat 25kg, trifazic, bol fix, model BERTA25.TR special conceput pentru prepararea aluatului de pizza, pâine, focaccia, chifle, dar și a altor produse dospite, acesta folosind sistemul inovator cu instrument tip cârlig ce reproduce natural mișcarea manuală, fără a modifica temperatura aluatului, pentru a-i îmbunătăți oxidarea și digestibilitatea. Timpul de lucru al aluatului este redus astfel la jumătate comparativ cu o mașină de frământat tradițională cu instrumente tip braț dublu, furcă sau spirală.

Carcasa malaxorului este acoperită cu vopsea rezistentă la zgârieturi, iar bolul, instrumentul de mixare și grilajul de protecție sunt realizate din inox AISI304. Acest malaxor funcționează cu o singură viteză

Date tehnice

Putere electrică: 0,75 kW/ 3HP
Alimentare: 400V/3N/50Hz
Dimensiuni: 470x625x795(h)mm
Greutate: 60 Kg
Capacitate: 25 Kg
Volum bol: 32 litri
Dimensiuni bol: ø400 x 260(h)mm
Viteză: 28 RPM 

Aparatul are inclus cronometru mecanic.
Produs în Italia de Fimar Group, invenție brevetată.
Detalii produs
BERTA25405T
Putere electrică
0.75 kW
Alimentare
Curent electric 400V / 50Hz / 3N
Capacitate
25 kg
Turație
28 RPM
Greutate
60 kg
Lungime
470 mm
Lățime (Adâncime)
625 mm
Înălțime
795 mm
Volum
32 Litri
Material
Inox AISI 304
Diametru vas
40 cm
Review-uri
Fără comentarii
Produse asociate
Produse similare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare