Favorite
Favorite
la comandă, livrare 4-5 săptămâni

Mașină de vidat în cuvă CVE400

la comandă, livrare 4-5 săptămâni
Transport: Gratuit
Cod produs:
CVE400
Brand:

Mașină de vidat  CVE400 - înalt nivel calitativ și soluții tehnologice avansate. Integral din inox poate fi folosită pentru ambalarea în condiții de vid.

2.262,43 €
Descriere

 Mașină de vidat în cuvă CVE400 se caracterizează printr-un înalt nivel calitativ și soluții tehnologice avansate. Această mașină este realizată integral din inox (interior & exterior).

  • Dimensiuni cameră de vid: 410 x 450 x 200 mm
  • Bară de sudură: 400mm 

Mașina de vidat poate fi folosită pentru ambalarea în condiții de vid a diverselor alimente și poate fi folosită în restaurante, firme de catering, magazine alimentare, etc. Camera de vid a fost proiectată punindu-se accent pe detaliile igienice: unghiuri rotunjite și ușurință în scoaterea barei de sudură. Panoul de comandă este digital și dispune de un micro-procesor care controlează diversele funcții. Afișajul digital indică orele de funcționare și informează utilizatorul despre intervalele de service și întreținere. Capacul este realizat dintr-un plexiglas gros, transparent.

În varianta standard această mașină are un sistem automat de curățare a uleiului, un set de panouri din polietilenă pentru umplere iar carcasa poate fi ușor rabatată la 90 grade pentru un acces ușor în cazul efectuării de reparații sau mentenanță.

Opțional se poate monta:

  • un sistem de injecție gaze inerte
  • pompă de capacitate mai mare (20 m3/h)
  • bare pentru decupare exces pungi de vid 

Puteți afla mai multe detalii despre beneficiile vidării produselor alimentare citind o sinteză a lucrării “Sottovuoto tecnica evoluta” al autorului Fabrizio Sangiorgi.

Detalii produs
CVE400
Dimensiuni exterioare
510 x 560 x 450 mm
Capacitate pompă vid
12 - 14.4 m3/h
Lungime bară termo-sudură
400 mm
Review-uri
Fără comentarii
Produse similare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare