Favorite
Favorite
la comandă, livrare 2-3 săptămâni

Mașină prelucrare legume RG-250, 230V, 0.55kW, 480kg/h, Hallde

la comandă, livrare 2-3 săptămâni
Transport: Gratuit
Cod produs:
25005
Brand:
4.147,19 €
Descriere

Mașina de preparare legume RG-250 poate fi folosită în bucătăriile profesionale de dimensiuni medii sau mari din instituții, în cele de catering sau fast-food-uri. Această mașină de preparare legume poate procesa până la 8 kg de legume pe minut, pentru o capacitate de maxim 800 porții pe zi. În funcție de discurile, folosite această mașină poate îndeplini o gamă foarte largă de operațiuni cum ar fi:

  • feliere
  • tăiere în cuburi
  • mărunțire
  • răzuire
  • julienne
  • cartofi prăjiți

Cu ajutorul mașinii RG-250 puteți procesa o gamă largă de ingrediente cum ar fi fructe, legume, pâine uscată, brânză, nuci, ciuperci. Datorită sistemului său de oprire rapidă, când împingătorul este tras și poziționat în laterală, această mașină poate fi încărcată și re-pornită foarte ușor fără a mai folosi butoanele Start/Stop. Mânerul împingătorului este proiectat într-un mod ergonomic pentru a putea fi utilizat cu ambele mâini. Modul în care este înclinat împingătorul face ca forța necesară pentru acționare să fie cu 50% mai mică decât în cazul unor mașini similare.

Alimentarea se face la curent electric 220V/50Hz/1, dar la comandă vă putem furniza această masină si în alte variante de alimentare. Motorul are un cuplu foarte mare, atât la pornire, cât și în mers și acționează în mod direct discurile fără a fi necesare curele de transmisie intermediare. Folosirea unui ax de transmisie face ca această mașină să fie practic indestructibilă și fără a avea nevoie de lucrări de mentenanță.

Discurile sunt realizate din inox de cea mai bună calitate, iar lamele sunt detașabile pentru a putea fi ascuțite sau înlocuite cât mai ușor. Designul special al lamelor face posibilă tăierea chiar și la grosimi foarte mici.

Deoarece această mașină de preparare legume este destul de mică și ușoară, nu ocupă foarte mult loc pe blatul de lucru și poate fi mutată cu ușurință. Opțional, la un preț adițional, puteți beneficia de o gamă largă de accesorii pentru a vă putea amenaja zona de lucru cât mai ergonomic cu putință:

  • stand de lucru dedicat pentru amplasarea mașinii
  • cărucior cu suport container
  • stand pentru colecția de discuri
  • perie specială pentru curățare
Detalii produs
25005
Putere electrică
0.55 kW
Alimentare
Curent electric 230V / 50Hz / 1N
Productivitate
480 kg/oră (800 porții/zi)
Turație
350 RPM
Lungime
285 mm
Înălțime
586 mm
Diametru discuri
185 mm
Diametru cilindru alimentare
4 Litri / tub ø 56mm
Atașamente
Brosura RG-250
brosura masina preparare legume RG-250
Descarcă (1001.05k)
Manual RG-250
manual utilizare masina prelucrare legume RG-200
Descarcă (1.64M)
Declaratie conformitate RG-250
Declaratie de conformitate masina prelucrare legume RG-250
Descarcă (79.33k)
Review-uri
Fără comentarii
Produse asociate
Produse similare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare