Favorite
Favorite
la comandă, livrare 2-3 săptămâni

Mașină prelucrare legume RG-350, 230V, 0.75kW, 1800kg/h, Hallde

la comandă, livrare 2-3 săptămâni
Transport: Gratuit
Cod produs:
40941
Brand:
5.668,93 €
Descriere

Mașină preparare legume RG-350, poate fi folsită în bucătăriile profesionale de dimensiuni medii sau mari din instituțiiîn catering sau în fast-food-uri. Poate procesa până la 30 kg de legume pe minut pentru o capacitate de maxim 1200 porții pe ziÎn funcție de discurile folosite această mașină poate îndeplini o gama foarte largă de operațiuni cum ar fi:

 • feliere
 • tăiere în cuburi
 • mărunțire
 • răzuire
 • julienne
 • cartofi prajiti

Cu ajutorul mașinii RG-350 puteți procesa o gamă largă de ingrediente cum ar fi fructe, legume, pâine uscatăbrânză, nuci, ciuperci. Datorită sistemului său de oprire rapidă când împingătorul este tras și poziționat în laterală, această mașînă poate fi încărcată și re-porrnita foarte ușor fără a mai folosi butoanele Start/Stop. Mânerul împingatorului este proiectat într-un mod ergonomic pentru a putea fi utilizat cu ambele maini. Modul în care este înclinat împingatorul face ca forța necesară pentru acționare să fie cu 50% mai mică decât în cazul unor mașini similare. 

Pe această mașină poate fi montat un adaptor tip pâlnie pentru alimentarea continuă a legumelor și fructelor de formă sferică.

Alimentarea se face la curent electric 220V/50Hz/1 dar la comandă vă putem furniza această masină si în alte variante de alimentare. Motorul are un cuplu foarte mare atât la pornire cât și în mers și acționează în mod direct discurile fără a fi necesare curele de transmisie intermediare. Folosirea unui ax de transmisie face ca această mașina  fie practic indestructibilă și fără a avea nevoie de lucrări de mentenanță.

Discurile sunt realizate dintr-un inox de cea mai bună calitate iar lamele sunt detașabile pentru a putea fi ascuțite sau înlocuite cât mai ușor. Designul special al lamelor face posibilă tăierea chiar și la grosimi foarte mici.

Deoarece această mașină este destul de mică și ușoară nu ocupă foarte mult loc pe blatul de lucru și poate fi mutată cu ușurințăÎn plus beneficiați de o gama largă de accesorii pentru a va putea amenaja zona de lucru cât mai ergonomic cu putință:

 • stand de lucru dedicat pentru amplasarea mașinii
 • cărucior cu suport container
 • stand pentru colecția de discuri
 • perie specială pentru curățare
 • adaptor tip pâlnie auto-alimentare
Detalii produs
40941
Putere electrică
0.75 kW
Alimentare
Curent electric 230V / 50Hz / 1N
Productivitate
1800 kg/oră (1200 porții/zi)
Turație
360 RPM
Lungime
325 mm
Lățime (Adâncime)
540 mm
Înălțime
735 mm
Diametru discuri
215 mm
Diametru cilindru alimentare
5.7 Litri / tub ø 59mm
Review-uri
Fără comentarii
Produse asociate
Produse similare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare