Favorite
Favorite
la comandă, livrare 2-3 săptămâni

Mașină preparare legume RG-100, 230V, 0.25kW, 300kg/h, Hallde

la comandă, livrare 2-3 săptămâni
Transport: Gratuit
Cod produs:
1002
Brand:

Mașină preparare legume RG-100, poate fi folsită în bucătăriile profesionale de dimensiuni mici sau medii din instituții, în catering sau în fast-food-uri. Poate procesa până la 5 kg de legume pe minut pentru o capacitate de maxim 400 porții pe zi.

2.155,16 €
Descriere

Mașină preparare legume RG100, poate fi folsită în bucătăriile profesionale de dimensiuni mici sau medii din instituții, în catering sau în fast-food-uri. Poate procesa până la 5 kg de legume pe minut pentru o capacitate de maxim 400 porții pe zi. În funcție de discurile folosite această mașină poate îndeplini o gama foarte largă de operațiuni cum ar fi:

  • feliere
  • tăiere în cuburi
  • mărunțire
  • răzuire
  • julienne

Cu ajutorul mașinii RG-100 puteți procesa o gamă largă de ingrediente cum ar fi fructe, legume, pâine uscată, brânză, nuci, ciuperci. Datorită sistemului său de oprire rapidă când împingătorul este tras și poziționat în laterală, această mașînă poate fi încărcată și re-porrnita foarte ușor fără a mai folosi butoanele Start/Stop.

Alimentarea se face la curent electric 220V/50Hz/1 dar la comandă vă putem furniza această masină si în alte variante de alimentare. Motorul are un cuplu foarte mare atât la pornire cât și în mers și acționează în mod direct discurile fără a fi necesare curele de transmisie intermediare. Folosirea unui ax de transmisie face ca această mașina fie practic indestructibilă și fără a avea nevoie de lucrări de mentenanță.

Discurile sunt realizate dintr-un inox de cea mai bună calitate iar lamele sunt detașabile pentru a putea fi ascuțite sau înlocuite cât mai ușor. Designul special al lamelor face posibilă tăierea chiar și la grosimi foarte mici.

Deoarece această mașină este destul de mică și ușoară nu ocupă foarte mult loc pe blatul de lucru și poate fi mutată cu ușurință. În plus beneficiați de o gama largă de accesorii pentru a va putea amenaja zona de lucru cât mai ergonomic cu putință:

  • stand de lucru dedicat pentru amplasarea mașinii
  • cărucior cu suport container
  • stand pentru colecția de discuri
  • perie specială pentru curățare
Detalii produs
1002
Putere electrică
0.25 kW
Alimentare
Curent electric 230V / 50Hz / 1N
Productivitate
300 kg/oră (400 porții/zi)
Turație
350 RPM
Dimensiuni exterioare
215x425x495 mm
Diametru discuri
185 mm
Diametru cilindru alimentare
1.65 Litri / tub ø 56mm
Review-uri
Fără comentarii
Produse asociate
Produse similare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare