Favorite
Favorite
la comandă, livrare 3-4 săptămâni

Mașină profesională de spălat vase 803035, cu capotă, comenzi digitale, Stalgast

la comandă, livrare 3-4 săptămâni
Transport: Gratuit
Cod produs:
803035
Brand:

Maşina de spălat vase profesională Stalgast, cu capotă, este soluţia optimă pentru orice business HoReCa ce gestionează volume mari de farfurii și tacâmuri, fiind rezistentă la deteriorări mecanice, ușor de curățat și care îndeplinește toate standardele și recomandările internaționale.

2.984,01 €
Descriere

Maşina de spălat vase profesională Stalgast, cu capotă, este soluţia optimă pentru orice business HoReCa ce gestionează volume mari de farfurii și tacâmuri, fiind rezistentă la deteriorări mecanice, ușor de curățat și care îndeplinește toate standardele și recomandările internaționale, astfel încât aceasta poate fi utilizată într-o bucătărie profesională.

Panoul de comandă este digital cu două afișaje de temperatură tip LED. 

Durata ciclului de spălare poate fi setată la:

  • 90 secunde;
  • 120 secunde; 
  • 180 secunde.

Clătirea se face cu o temperatură de aproximativ 90°C, astfel încât să ajute la înlăturarea micro-organismelor ce ar putea rămâne după spălare. Comanda electromecanică împreună cu indicatorul de temperatură ale boilerului și ale camerei garantează o selecție precisă a tuturor parametrilor de spălare, astfel încât vasele, indiferent de gradul de murdărire să rămână întotdeauna curate.

Două perechi de brațe de spălare și de clătire (sus / jos) sunt responsabile de buna calitate a spălării, asigurând distribuirea corespunzătoare a detergenților și a apei în cameră, garantând astfel rezultate excelente de curățare.

În timpul unui ciclu de spălare, consumul de apă este de doar 2.5 litri.

Înălțimea maximă a produselor ce pot fi spălate este de 415 mm. Mașina include un coș pentru farfurii, un coș universal și un recipient pentru tacâmuri. Dimensiunile standard ale coșurilor folosite sunt 500x500 mm. Mașina de spălat vase Stalgast, cu capotă, este potrivită pentru curățarea tăvilor GN1/1, a farfuriilor și a tacâmurilor în bucătăriile mari de restaurante, instituții & firme de catering.

Acest echipament trebuie să aibă instalat un dispozitiv de condiționare a apei pentru a o proteja de depunerile de calcar.

Utilizați apă cu o duritate de până la 6°dH la scară germană.

Maşina de spălat vase profesională Stalgast 803035, cu capotă, este prietenul de nădejde al oricărui business HoReCa, fiind capabilă să gestioneze în mod eficient volume mari de vase, curăţându-le la cele mai înalte standarde. Este o maşină de spălat indispensabilă pentru orice bucătărie.

Detalii produs
803035
Putere electrică
10.8 kW
Alimentare
Curent electric 400V / 50Hz / 3N
Lungime
728 mm
Lățime (Adâncime)
816 mm
Înălțime
1505 mm
Sistem de comandă
Digital - panou de comandă cu afișaj LED
Dimensiuni coșuri
500 x 500 mm
Evacuare apă
gravitațională
Review-uri
Fără comentarii
Produse asociate
Produse similare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare