Mașină de vidat în cuvă CVE300

Mașină de vidat CVE300 - înalt nivel calitativ și soluții tehnologice avansate, integral din inox. Folosită pentru ambalarea în condiții de vid a alimentelor.

Mai multe detalii

6 767 lei (TVA inclus)

5 752 lei (TVA inclus)

-15%

1 Produs

în stoc, livrare 1-2 zile

gratuit (peste 1000 ron)

Lavezzini

CVE300

Produs nou

masina vidat, masina vidat alimente, masina vidat cu cuva, masini vid horeca,

Mașină de vidat în cuvă CVE300 se caracterizează printr-un înalt nivel calitativ și soluții tehnologice avansate. Această mașină este realizată integral din inox (interior & exterior).

  • Dimensiuni cameră de vid: 310 x 350 x 160 mm
  • Bară de sudură: 300 mm 

Mașina de vidat poate fi folosită pentru ambalarea în condiții de vid a diverselor alimente și poate fi folosită în restaurante, firme de catering, magazine alimentare, etc. Cameră de vid a fost proiectată punindu-se accent pe detaliile igienice: unghiuri rotunjite și ușurință în scoaterea barei de sudură. Panoul de comandă este digital și dispune de un micro-procesor care controlează diversele funcții. Afișajul digital indică orele de funcționare și informează utilizatorul despre intervalele de service și întreținere. Capacul este realizat dintr-un plexiglas gros, transparent.

În varianta standard această mașină are un sistem automat de curățare a uleiului, un set de panouri din polietilenă pentru umplere iar carcasa poate fi ușor rabatată la 90 grade pentru un acces ușor în cazul efectuării de reparații sau mentenanță.

Opțional se poate monta:

  • un sistem de injecție gaze inerte
  • pompă de capacitate mai mare (8 m3/h)
  • bare pentru decupare exces pungi de vid 

Puteți afla mai multe detalii despre beneficiile vidării produselor alimentare citind o sinteză a lucrării “Sottovuoto tecnica evoluta” al autorului Fabrizio Sangiorgi.

AlimentareCurent electric 220V / 50Hz
Dimensiuni exterioare410 x 460 x 420 mm
Capacitate pompă vid6 - 7.2 m3/h
Lungime bară termo-sudură300 mm

Scrie o recenzie

Mașină de vidat în cuvă CVE300