Favorite
Favorite

Mașină de vidat în cuvă CVE450

la comandă, livrare 2-3 săptămâni
Transport: Gratuit
Cod produs:
CVE450

Mașină de vidat CVE450 - înalt nivel calitativ și soluții tehnologice avansate. Integral din inox, poate fi folosită pentru ambalarea în condiții de vid.

2.441,88 €
Brand:
Stoc: la comandă
Descriere

Mașină de vidat în cuvă CVE450 se caracterizează printr-un înalt nivel calitativ și soluții tehnologice avansate. Această mașină este realizată integral din inox (interior & exterior).

  • Dimensiuni cameră de vid: 460 x 500 x 200 mm
  • Bară de sudură: 450mm 

Mașina de vidat poate fi folosită pentru ambalarea în condiții de vid a diverselor alimente și poate fi folosită în restaurante, firme de catering, magazine alimentare, etc. Camera de vid a fost proiectată punindu-se accent pe detaliile igienice: unghiuri rotunjite și ușurință în scoaterea barei de sudură. Panoul de comandă este digital și dispune de un micro-procesor care controlează diversele funcții. Afișajul digital indică orele de funcționare și informează utilizatorul despre intervalele de service și întreținere. Capacul este realizat dintr-un plexiglas gros, transparent.

În varianta standard această mașină are un sistem automat de curățare a uleiului, un set de panouri din polietilenă pentru umplere iar carcasa poate fi ușor rabatată la 90 grade pentru un acces ușor în cazul efectuării de reparații sau mentenanță.

Opțional se poate monta:

  • un sistem de injecție gaze inerte
  • bare pentru decupare exces pungi de vid 

Puteți afla mai multe detalii despre beneficiile vidării produselor alimentare citind o sinteză a lucrării “Sottovuoto tecnica evoluta” al autorului Fabrizio Sangiorgi.

Detalii produs
CVE450
Dimensiuni exterioare
560 x 610 x 450 mm
Capacitate pompă vid
20-24 m3/h
Lungime bară termo-sudură
450 mm
Review-uri
Fără comentarii
Produse similare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare