Favorite
Favorite
la comandă, livrare 3-4 săptămâni

Mașină vidat & preparare sous-vide Sirman Easysoft

la comandă, livrare 3-4 săptămâni
Transport: Gratuit
Cod produs:
S3225201004BX2
Brand:

Mașină vidat & preparare sous-vide Sirman Easysoft reprezintă combinația ideală pentru prepararea rapidă a mono-porțiilor în restaurantele à la carte

2.553,51 €
Descriere

Mașină vidat & preparare sous-vide Sirman Easysoft reprezintă combinația ideală pentru prepararea rapidă a mono-porțiilor în restaurantele à la carte. Este un echipament compact care înglobează o mașină de vidat în cuvă cu bara de sudură de 260 mm și un aparat de preparare sous-vide cu un volum util de 15 Litri de apă.

Structura este realizată din inox AISI304 cu panouri laterale de protecție din ABS. Capacul mașinii de vidat este realizat din plexiglas transparent iar bara de sudură poate fi ușor scoasă pentru curățare sau înlocuire. Dimensiunile cuvei de vidat sunt  27x35x7,5 cm. Această mașină beneficiază de o pompă de vid performantă marca "BUSCH". Panoul de comandă este digital și vă oferă posibilitatea realizării setărilor și urmărirea parametrior precum:

  • setarea timpilor de sigilare
  • salvarea ultimei setări
  • afișarea procentuală a gradului de vidare și a timpului rămas
  • afișarea ciclurilor de vidare
  • avertizare schimb ulei

Zona pentru preparare la joasă temperatură sous-vide este prevăzută cu rezistențe electrice de mare putere pe fundul bazinului și capac din inox pentru păstrarea temperaturii. Cuva are o adâncime utilă de 18 cm de apă și dimensiunile de 28x40 cm. Sistemul de comandă cu afișaj digital permite setarea temperaturilor în intervalul +24   +99 oC.

  • 5 programe ce pot fi modificate
  • Δt 2 oC pentru temperatura de funcționare
  • panou control touch cu Wi-fi
  • afișare temperaturi setate și timp funcționare
  • semnal sonor sfârșit program

Calitatea acestui echipament este garantată de SIRMAN - ITALIA, o companie de renume care de mai bine de 50 de ani produce cele mai performante echipamente de procesare pentru bucătării profesionale, sau retail. Toate produsele sunt realizate in Italia începând cu faza de proiectare și pâna la producția efectivă.

Detalii produs
S3225201004BX2
Putere electrică
0.1 - 1.7 kW
Interval temperaturi
+24/+99°C
Greutate
45 kg
Lungime
695 mm
Lățime (Adâncime)
560 mm
Înălțime
257 mm
Capacitate pompă vid
4 mc/h
Lungime bară termo-sudură
260 mm
Review-uri
Fără comentarii
Produse similare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare