Favorite
Favorite

Mașină profesională de spălat vase cu capotă Stalgast 803021

la comandă, livrare 2-3 săptămâni
Transport: Gratuit
Cod produs:
803021
3.138,45 €
Brand:
Stoc: la comandă
Descriere

Mașina de spălat vase cu capotă Stalgast 803020 este fabricată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, rezistent la deteriorări mecanice, ușor de curățat și care îndeplinește toate standardele și recomandările internaționale, astfel încât acesta poate fi utilizat într-o bucătărie profesională. Dispozitivul a fost echipat cu un dozator intern de lichid de spălare și clătire, care garantează rezultate foarte bune la spălare chiar și pentru cele mai dificile feluri de mâncare.

Durata ciclului de spălare poate fi setată la 120 sau 180 secunde. Clătirea se face cu o temperatură de aproximativ 90°C, astfel încât să ajute la înlăturarea micro-organismelor ce ar putea rămâne după spălare. Comanda electromecanică împreună cu indicatorul de temperatură ale boilerului și ale camerei garantează o selecție precisă a tuturor parametrilor de spălare, astfel încât vasele, indiferent de gradul de murdărire să rămână întotdeauna curate.

Două perechi de brațe de spălare și de clătire (sus / jos) sunt responsabile de buna calitate a spălării, asigurând distribuirea corespunzătoare a detergenților și a apei în cameră, garantând astfel rezultate excelente de curățare.

În timpul unui ciclu de spălare, consumul de apă este de doar 3 litri. Înălțimea maximă a deschiderii capotei este 405 mm, iar înălțimea maximă a vaselor este de 415mm. Mașina include un coș pentru farfurii, un coș universal și un recipient pentru tacâmuri. Dimensiunile standard ale coșurilor folosite sunt 500x500 mm. Mașina de spălat vase Stalgast este potrivită pentru curățarea tăvilor GN1/1, a farfuriilor și a tacâmurilor în bucătăriile mari de restaurante, instituții & firme de catering.

Acest echipament trebuie să aibă instalat un dispozitiv de condiționare a apei pentru a o proteja de depunerile de calcar. Utilizați apă cu o duritate de până la 6°dH la scară germană.

Pentru rezultate optime vă recomandăm utilizarea unui detergent profesional pentru mașină de spălat vase 641200 și a soluției de clătire 642100.

Detalii produs
803021
Putere electrică
6.8 kW
Alimentare
Curent electric 400V / 50Hz / 3N
Lungime
690 mm
Lățime
820 mm
Înălțime
794 mm
Sistem de comandă
Manual - butoane pornit/oprit
Temperatură apă clătire
90 oC
Dimensiuni coșuri
500 x 500 mm
Evacuare apă
gravitațională
Review-uri
Fără comentarii
Produse similare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare