Favorite
Favorite

Rotisor planetar pe gaz 84 pui DoubleGrill 84P

la comandă, livrare 2-3 săptămâni
Transport: Gratuit
Cod produs:
DOUBLE GRILL 84/P

Rotisor planetar pe gaz 84 pui DoubleGrill 84P. Realizat integral din inox cu pereți izolați cu material ceramic. 2 geam frontal rabatabile rezistente la căldură. 

8.635,83 €
Brand:
Stoc: la comandă
Descriere

Rotisor planetar pe gaz 84 pui DoubleGrill 84P. Realizat integral din inox cu pereți izolați cu material ceramic. 2 geam frontal rabatabile rezistente la căldură. Interiorul rotisorului este iluminat cu lămpi halogen iar pe panoul inferior este prevăzută o tavă din inox pentru grăsimile rezultate în timpul preparării puilor rotisati.

Rotisorul DoubleGrill 84P are un sistem de coacere patentat cu relectoare din inox și cărămizi refractare, cu 2 discuri a câte 6 tije din oțel rectangular de 12 x 12 mm-lungime de 112 cm. Spre exemplu, în acest fel, se pot prepara simultan cartofi pe tijele de pe discul de sus și pui pe discul de jos.

Arzătoarele sunt echipate cu cu vâlvă de siguranță controlată de termocuple și flacără pilot. Aprinderea este piezo-electrică.

Panoul de control este prevăzut cu 2 butoane pornit/oprit pentru rotirea independența a discurilor și a tijelor, 1 robinet pentru control arzătoare, buton piezo și întrerupător pentru iluminare. Temperatura este afișată de un termometru digital.

PENTRU A VEDEA ACCESORIILE ACESTUI PRODUS DAȚI CLICK PE TABUL ” ACCESORII” DE MAI SUS 

Detalii produs
DOUBLE GRILL 84/P
Putere electrică
26.5 kW
Alimentare
Gaz natural/GPL
Capacitate
84 pui
Dimensiuni exterioare
1450 x 680 x 1230 mm
Consum gaz natural
2.07 kg
Alimentare motoreductoare
Curent electric - 230V/50Hz (100 W)
Review-uri
Fără comentarii
Produse similare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare