Favorite
Favorite
la comandă, livrare 2-3 săptămâni

Rotisor planetar pe gaz Beta 72P, 72 pui, 12 tije, 26.5kW Elangrill

la comandă, livrare 2-3 săptămâni
Transport: Gratuit
Cod produs:
BETA72P
Brand:

Rotisor planetar pe gaz 72 pui Beta 72P. Realizat integral din inox cu pereți izolați cu material ceramic. 1 geam frontal rabatabil rezistent la căldură. 12 tije din oțel rectangular de 12 x 12 mm cu lungimea de 91 cm

7.084,28 €
Descriere

Rotisor planetar pe gaz 72 pui Beta 72P realizat integral din inox cu pereți izolați cu material ceramic de Elangrill Italia. 1 geam frontal rabatabil rezistent la căldură. Interiorul rotisorului este iluminat cu lămpi halogen iar pe panoul inferior este prevăzută o tavă din inox pentru grăsimile rezultate în timpul preparării puilor rotisati.

Rotisoarele din gama Beta au un sistem de coacere patentat cu reflectoare din inox și cărămizi refractare. Moto-reductoarele "Grill Plus" permit oprirea discurilor și a tijei din față ce urmează a fi încărcată sau descărcată. Celelalte tije se învârt continuu pentru a evită arderea puilor aflați lângă sursa de căldură. Acest sistem permite de asemeni și coacerea a mai puține tije (fără a fi încărcat la capacitate maximă) lângă arzătoare, economisind astfel energia.

Pentru a uniformiza căldura în interiorul incintei de preparare, modelele din gama Beta sunt dotate și cu ventilatoare.

Rotisorul Beta 72P are 12 tije din oțel rectangular de 12 x 12 mm cu lungimea de 91 cm. Arzătoarele sunt echipate cu cu vâlvă de siguranță controlată de termocuple și flacără pilot. Aprinderea este piezo-electrică.

Panoul de control este prevăzut cu 2 butoane pornit/oprit pentru rotirea independentă a discurilor și a tijelor, 1 robinet pentru control arzătoare, buton piezo și întrerupător pentru iluminare. Temperatura este afișată de un termometru digital.

 

Detalii produs
BETA72P
Alimentare
Gaz natural/GPL
Putere totală gaz
26.5 kW
Capacitate
72 pui
Interval temperaturi
+50/+250°C
Lungime
1220 mm
Lățime (Adâncime)
800 mm
Înălțime
850 mm
Sistem de comandă
Electromecanic
Consum gaz natural
2.07 kg
Model
Planetar
Alimentare motoreductoare
Curent electric - 230V/50Hz (100 W)
Tehnologie
Rezistențe gaz
Review-uri
Fără comentarii
Produse asociate
Produse similare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare