Storcător prin presare lentă Hurom HA Alpha

2 405 lei (TVA inclus)

1 948 lei (TVA inclus)

-19%

la comandă

gratuit (peste 1000 ron)

Hurom

HA-A-LBE17

Produs nou

storcator fructe, storcator legume, storcator fructe si legume, storcator presare la rece,

Garanție: 10 ani pentru motor, 2 ani pentru restul părților.

Storcătorul cu presare la rece pentru fructe, legume și frunze Hurom HA Alpha subliniază încă o dată avansul excepțional al Hurom în proiectarea și realizarea storcătoarelor cu presare la rece. Parte a celei de-a treia generații Hurom, acest produs inovator deschide o nouă eră în stoarcerea fructelor, legumelor și frunzelor prin presare la rece. Din punct de vedere tehnic aduce multiple îmbunătățiri la sistemul de stoarcere, optimizând mai ales modul în care sunt evacuate resturile, Hurom HA Alpha poate procesa fără nici o problemă rădăcinoase dure, fructe moi sau frunze, gestionând perfect evacuarea resturilor, menținând astfel un flux continuu de ingrediente care ajung la ansamblul de procesare. Rezultatul va fi un suc mai bine omogenizat, cu mai mulți nutrienți, procesarea se va face mult mai ușor și rapid, experiența folosirii unui aparat Hurom va fi mai plăcută decât în cazul oricărui aparat Hurom de până acum. Axul melcat reproiectat cat si sistemul de antrenare al periilor rotative garantează faptul că veți avea mai puține resturi în bol și mai mult conținut în sucul dumneavoastră.

La capitolul design, Hurom nu a stat niciodată atât de bine. Tușele moderne, materialele de calitate remarcabilă și noile culori disponibile în premieră pentru modelele Hurom aduc un aer proaspăt dar elegant și distinst în același timp.

Hurom Alpha HA se clasează deasupra oricărui concurent atât din punct de vedere al eficienței și robusteței cât și din punct de vedere al materialelor folosite în realizarea componentelor sau al designului și eleganței.

Niciunul dintre elementele, pe care Hurom le-a făcut superlative în domeniu, nu au fost înlocuite, ci eventual îmbunătățite. Axul melcat și sitele din ULTEM, bolul din Tritan sau sistemul ultra-lent de stoarcere la 43 de rotații pe minut au rămas componente de bază ale storcătorului Hurom HH Alpha dar au fost în continuare reproiectate și optimizate ca să asigure performanțe maxime și să dureze o viață.

Cea de-a treia sită din ULTEM, pentru înghețate, șerbeturi și smoothies, este acum în premieră dotare standard, inclusă în pachetul aparatului, astfel, Hurom HA Alpha adaugă o funcționalitate suplimentară la lista celor deja existente, puteți folosi aparatul pentru a obține delicioase înghețate, șerbeturi sau smoothie.

Durata recomandată de funcționare: continuu, maxim 30 de minute. Garanție: 10 ani pentru motor, 2 ani pentru restul părților.

Caracteristici:

- Stoarcere ultra-lentă 43 RPM

- Ax melcat de a 3-a generație

- Perie rotativă ultra-lentă 17RPM

- Capacitatea bolului de procesare 500ml

- Carcasă plastic

- Conține 3 site (fină, grosieră și înghețată/smoothies)

- Prezintă clapetă pentru controlul evacuării de pulpă

- Design nou la evacuarea pulpei

- Pâlnie semi-transparentă

- Funcționare silențioasă

AlimentareCurent electric 220/240V / 50Hz
Putere electrică150 W
Dimensiuni exterioare223 x 180 x 407 mm
Capacitate500 ml
Lungime cablu1.4 m
Motorcu inducție, monofazat
Turație43 RPM

Scrie o recenzie

Storcător prin presare lentă Hurom HA Alpha