Favorite
Favorite

Storcător automat citrice, coș 15kg, vas 5 litri, 0203

la comandă, livrare 4 săptămâni
Transport: Gratuit
Cod produs:
0203
3.835,17 €
Brand:
Descriere

Storcător automat citrice 0203 este o mașină automată de suc de portocale cu cană și stand opțional. Este conceput pentru a stoarce sucul de fructe de portocale, mandarină și lămâie în locuri precum restaurante, hoteluri, cafenele, bufeturi, instalații de producție. Acest produs complet automat efectuează alimentarea, tăierea, stoarcerea, separarea pulpei de suc și depozitarea sucului.

Acest storcător este prevăzut cu recipient pentru depozitarea fructelor tip coș realizat din inox și cu o capacitate de 15 kg standard, însa opțional contra cost se poate comanda și cos de 28 kg capacitate. Tot din inox este si tunelul de alimentare laterală, din grilaj, pe unde cad fructele conduse de discul de ghidare din coș. Fructele ajung în camera de stoarcere, unde sunt tăiate de un cuțit special cu laser care împarte fructele între 6-8 cm diametru și sunt presate pentru prepararea sucului. Separat se colectează cojile rezultate din acest proces în gălețile poziționate în stânga și în dreapta aparatului, acestea au o capacitate de 8 kg fiecare.

Vasul de colectare al sucului are o capacitate de 5 litri și este prevăzut cu robinet care respectă standardele alimentare. Capacul este din policarbonat rezistent și este prevăzut cu întrerupătoare de siguranță, astfel mașina nu va funcționa atunci când capacul este deschis și poate fi strânsă în siguranță, fără a provoca accidente de muncă.

Piesele care se pot spăla la mașina de spălat vase: mecanismul de stoarcere al fructelor, cuțitul din inox, tava de colectare și filtrul, racletele, dropper-ul, tubul de descărcare.

Detalii produs
0203
Alimentare
Curent electric 230V / 50Hz / 1N
Capacitate
15 kg
Productivitate
38 buc./minut
Greutate
80 kg
Lungime
790 mm
Lățime (Adâncime)
580 mm
Înălțime
980 mm
Curent (230V / 1N)
2.5 A
Review-uri
Fără comentarii
Produse asociate

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare