Favorite
Favorite

Storcător automat citrice, coș 15kg, vas 7 litri, 0208

la comandă, livrare 4 săptămâni
Transport: Gratuit
Cod produs:
0208
7.205,58 €
Brand:
Descriere

Storcător automat citrice 0208 este o mașină automată de suc de portocale cu cană și stand inclus. Este conceput pentru sucurile de fructe de portocale, mandarină și lămâie în locuri precum piețe, mall-uri, spitale, cămine pentru studenți, cafenele. Acest produs complet automat efectuează alimentarea, tăierea, stoarcerea, separarea pulpei de suc și depozitarea sucului.

Acest storcător este prevăzut cu recipient pentru depozitarea fructelor tip coș realizat din inox și cu o capacitate de 15 kg standard, însa opțional contra cost se poate comanda și cos de 28 kg capacitate. Tot din inox este si tunelul de alimentare laterală, din grilaj, pe unde cad fructele conduse de discul de ghidare din coș. Fructele ajung în camera de stoarcere, unde sunt tăiate de un cuțit special cu laser care împarte fructele între 6-8 cm diametru și sunt presate pentru prepararea sucului. Separat se colectează cojile rezultate din acest proces în camera de acumulare de coji cu o capacitate de 150 de litri și este ușor de transportat datorită roților amplasate sub aceasta. Atât camera de acumulare coji cât și aparatul sunt amplasate pe roți, făcând o ușoară mobilitate a aparatului oriunde.

Aparatul este prevăzut cu sistem de răcire în partea de jos, răcește sucul până la ultima picătură și are o capacitate de depozitare a sucului de 7 litri. Sistemul arată temperatura instantanee a sucului cu ajutorul termostatului digital. Capacul este din policarbonat rezistent și este prevăzut cu întrerupătoare de siguranță, astfel mașina nu va funcționa atunci când capacul este deschis și poate fi strânsă în siguranță, fără a provoca accidente de muncă. Dotat cu 4 roți din care 2 au sistem de frânare.

Piesele care se pot spăla la mașina de spălat vase: mecanismul de stoarcere al fructelor, cuțitul din inox, tava de colectare și filtrul, racletele, dropper-ul, tubul de descărcare.

Detalii produs
0208
Alimentare
Curent electric 230V / 50Hz / 1N
Capacitate
15 kg
Productivitate
38 buc./minut
Greutate
144 Kg
Lungime
820 mm
Lățime (Adâncime)
800 mm
Înălțime
1810 mm
Curent (230V / 1N)
2.5 A
Review-uri
Fără comentarii
Produse asociate

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare