Favorite
Favorite
la comandă, livrare 1-2 săptămâni

Storcător de fructe şi legume, cu melc Hurom HZ-SBE17, generaţia 3, cu două site, putere de 150W, 43RPM, accesoriu îngheţată

la comandă, livrare 1-2 săptămâni
Transport: 25 lei
Cod produs:
HZ-SBE17
Brand:

Storcătorul de fructe şi legume, cu melc Hurom HZ-SBE17 aduce o nouă eră în lumea storcătoarelor cu presare la rece. Aparatul face parte din gama Alpha, din cea de-a treia generaţie a Hurom, fiind un produs inovator şi versatil, ce vine cu multe îmbunătăţiri faţă de generaţiile precedente.

484,65 €
Descriere

Storcătorul de fructe şi legume, cu melc Hurom HZ-SBE17 aduce o nouă eră în lumea storcătoarelor cu presare la rece. Aparatul face parte din gama Alpha, din cea de-a treia generaţie a Hurom, fiind un produs inovator şi versatil, ce vine cu multe îmbunătăţiri faţă de generaţiile precedente.

Din punct de vedere tehnic, storcătorul de fructe şi legume de la Hurom aduce inovaţii în special în ceea ce priveşte optimizarea modului de evacuare a resturilor. În plus, păstrează şi chiar îmbunătăţeşte atuurile generaţiilor precedente, prin oferirea unei soluţii simple de stoarcere a rădăcinoaselor dure, a fructelor moi şi chiar a frunzelor, fără niciun fel de efort. Astfel, storcătorul asigură sucului proaspăt stors cel mai mare aport de vitamin, minerale, enzyme şi fitonutrienţi. Viteza ultra-lentă de rotaţie contribuie din plin la acest proces, pentru ca nimic din fruct să nu fie irosit. Nu în ultimul rând, un nou sistem de antrenare a periilor rotative asigură o omogenizare mai bună a sucului şi contribuie semnificativ la evacuarea mai rapidă şi mai eficientă a resturilor. Acest randament sporit reprezintă garanţia unui suc delicios şi sănătos.

Eficienţa storcătorului de fructe din generaţia Alpha de la Hurom este asigurată de arborele fără sfârşit (axul melcat) cu 43 de rotaţii pe minut, ce imită procesul de presare manuală a sucului. Sistemul de viteză original Hurom aproape anulează complet risipa, asigurând un aport nutritiv superior sucului.

Acest model de storcător de fructe şi legume aduce şi inovaţii la capitolul design. Tuşele moderne, inoxul de calitate remarcabilă şi culorile vii aduc un aer proaspăt, dar elegant şi distins în acelaşi timp. Finisajele nobile au fost mereu apreciate de clienţii Hurom, iar storcătoarele din generaţia Alpha excelează la acest capitol. Carcasa învelită în metal de cea mai înaltă calitate protejează aparatul de murdărie, coroziune şi abraziune. Storcătorul HZ-SBE17 are accente clasice şi rafinate, dar incorporează tehnologii moderne, precum indicatoarele LED. Acestea informează despre funcţionarea storcătorului, procesul de extracţie şi inversare, oferind o multitudine de rapoarte de funcţionare.

Hurom a mai pregătit o surpriză deosebită, încorporând o funcţie de îngheţată în lista de funcţionalităţi a storcătorului de generaţie Alpha, graţie sitei din ULEM. Aceasta este ideală şi pentru şerbeturi şi smoothies, fiind acum, în premieră, dotare standard, inclusă în pachetul storcătorului HZ Alpha. Dacă nici această adiţie nu este suficientă, Hurom a mai adăugat şi un dispozitiv de stors citrice în dotarea de bază a aparatului. Este suficientă montarea dispozitivului pe baza aparatului Hurom de generaţie Alpha şi încărcarea cu citricele preferate. Este cea mai simplă variantă de stoarcere a citricelor, într-un mod natural, totul la viteză redusă, dar complet automatizat şi uşor de folosit.

Caracteristicile storcătorului Hurom HZ ALpha:

  • Putere electrică: 150 W
  • Capacitate: 500 ml
  • Turaţie: 43 rotaţii pe minut
  • Tensiune alimentare: 220-240 V, 50 Hz
  • Lungime cablu alimentare: 1,4 m
  • Motor: motor cu inducţie, monofazat
  • Dimensiuni: 23,6 x 20,5 x 40,7 cm
  • Masă (greutate): 5,4 kg
  • Funcţionare: continuu, nu mai mult de 30 de minute

Hurom HZ-SBE17 din noua generaţie Alpha este mai mult decât un simplu storcător de legume şi fructe. Este o investiţie în sănătate.

Detalii produs
HZ-SBE17
Putere electrică
150 W
Alimentare
Curent electric 230V / 50Hz / 1N
Capacitate
500 ml
Turație
43 RPM
Greutate
5.4 kg
Lungime cablu alimentare
1.4 m
Motor
cu inducție, monofazat
Review-uri
Fără comentarii
Produse similare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare