Favorite
Favorite
la comandă, livrare 1-2 săptămâni

Storcător prin presare la rece Hurom Premium H300E-RBE003, 150W, 43rpm, Bol 500ml, Ax melcat versatil Multi-Screw, Vivid Red

la comandă, livrare 1-2 săptămâni
Transport: 25 lei
Cod produs:
H300E-RBE003
Brand:

Hurom H300E va tăia ingredientele, se va auto-alimenta, va stoca sucul și va aștepta ca tu să îl bei în tihnă atunci când dorești. 

624,75 €
Descriere

●Mai puține piese, mai mult suc, mai puține griji, mai multă fericire. H300E a fost proiectat să îți aducă mai multe bucurii și să îți înlăture grijile. Acum, când totul este din ce în ce mai complicat, Hurom îți face viața mai ușoară: gura mare de alimentare permite introducerea ingredientelor așa cum sunt ele, fără a fi nevoie să le tăiați, sistemul fill&go te ajută să economisești timp – umple gura mare de alimentare, închide, pornește aparatul, apoi relaxează-te, în acest timp, Hurom H300E va tăia ingredientele, se va auto-alimenta, va stoca sucul și va aștepta ca tu să îl bei în tihnă atunci când dorești. De acum înainte nu mai trebuie să cureți atâtea piese, noul ax melcat “all in one“ înglobează funcționalitatea unui ax melcat clasic cât și a uneia dintre sitele noului sistem de stoarcere cu site fără găuri, deci, va trebui doar să treci sub jet de apă trei componente iar timpul rămas să îl petreci cu prietenii, familia sau cu tine însuți!

●Mai inteligent, mai sofisticat, mai atractiv. Hurom adaptează H300E noii epoci a inteligenței artificiale, astfel, aparatul este primul storcător Hurom cu funcție Auto-Reverse automat. Funcția de oprire inteligentă va decupla aparatul după 5 minute, atunci când în gura de alimentare nu mai există ingrediente. Comenzile tactile, avertizările luminoase și sonore sunt funcții complet noi, modul în care acestea sunt incluse în ergonomia aparatului îl transformă într-o veritabilă operă de artă.

●Același spirit Hurom, aceleași materiale premium, aceiași pionieri ai industriei. Nimic nu s-a schimbat între timp, Hurom rămâne pionierul și liderul mondial în domeniul producției de storcătoare lente, cu presare la rece, H300E beneficiază de know-how câștigat în peste 30 de ani de inovație, este construit din materiale la fel de bune ca și modele anterioare, a fost proiectat și fabricat cu aceeași dragoste și prețuire pentru aceste aparate care te pot ajuta să trăiești 100 de ani!

Caracteristici esențiale:

Image-Șurub multiplu All-in-One.
All-in-one fără înlocuirea pieselor! Este posibil să sucezi de la fructe/legume moi sau dure până la înghețată cu un singur șurub combinat cu un filtru și un șurub.

Image

-Motor de detectare automată.

Detectarea presiunii din interiorul camerei pentru a repeta automat rotația inversă. Dacă ingredientele sunt prea tari, se mișcă „în sens invers” și înapoi din nou singur, pentru o stoarcere fără întreruperi.

Image
-Mega buncăr.

O capacitate mare de 2 litri care strecoară o cameră plină de fructe și legume deodată. Extracție stabilă chiar și atunci când se introduce complet fără nicio pregătire.

Image
-Funcție intuitivă de iluminare și sonerie.

LED-ul aplicat pe marginea butonului informează starea de funcționare a produsului și permite o utilizare intuitivă.

Image
-Tăiat, introdus și extras automat.

Prezentăm aripa de tăiere nou proiectată, tăind și împingând ingredientele în interior, ceea ce înseamnă că nu trebuie să o faci.

Ce poate să facă Hurom pentru sanătatea ta ? Alege Hurom înainte să fie prea târziu. Storcătorul HUROM slow juicer nu este un blender sau un storcător centrifugal, el folosește o tehnologie revolutionară de stoarcere cu un ax melcat cu ajutorul caruia se obține prin presare la rece o stoarcere cât mai naturală a sucului din fructe sau legume chiar și din frunze, fără degradarea acestuia prin încălzire sau frecare, ca și în cazul storcătoarelor tradiționale cu lamă sau centrifugă. Fructele și legumele sunt strivite în prealabil, urmând presarea la rece, obținându-se cantitatea maximă de suc posibilă, noexidat, neaerat, cu păstrarea vitaminelor , mineralelor, enzimelor, nutrienților și antioxidanților, practic un suc mult mai sănătos decât în cazul utilizării storcătoarelor centrifugale.

Image
-Buton cu o singură atingere.
Este ușor de utilizat prin apăsarea unui buton, iar lumina LED anunță starea de funcționare a produsului. Lumină albă - aprinsă, mod extracție / Lumină portocalie - mod invers (Automat, Manual)

Image
-Curățare ușoară.
Filtrele special concepute reduc la minimum acumularea de pulpă între golurile filtrului pentru o spălare rapidă, ușoară și temeinică.

Image
-Jgheabul Hopper pentru stoarcere continuă.
Adăugați ingredientele fără pauză folosind toboganul. Acest lucru vă permite să păstrați storcătorul pornit în timp ce adăugați ingredientele frumoase.

Detalii produs
H300E-RBE003
Putere electrică
150 W
Alimentare
Curent electric 230V / 50Hz / 1N
Capacitate
500 ml
Turație
43-50RPM
Greutate
6.2 kg
Lungime
230 mm
Lățime (Adâncime)
220 mm
Înălțime
460 mm
Lungime cablu alimentare
1.4 m
Motor
cu inducție, monofazat
Culoare
roșu
Review-uri
Fără comentarii
Produse similare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare