Vitrină frigorifică orizontală cofetărie Jamajka 1.3W

13 991 lei (TVA inclus)

11 892 lei (TVA inclus)

-15%

la comandă - livrare în 4-5 săptămâni

gratuit (peste 1000 ron)

Igloo Polonia

JA101K-07

Produs nou

Vitrină frigorifică Jamajka, destinată expunerii prăjiturilor și preparatelor specifice de cofetărie cu sistem de control umiditate. Are un design atrăgător, cu suprafețe frontale curbate realizate din lemn, ce pot fi alese dintr-un paletar de 18 nuanțe de lemn. Acest model poate fi realizat în mai multe variantre de lungime (1400 mm, 1000mm, 700 mm) și poate avea mai multe dotări opționale. Vitrinele care se află în stoc au carcasa exterioară realizată din lemn, culoarea Bologna Walnut. 

Geamul fontal este curbat pentru a oferi o cât mai bună vizibilitate produselor expuse. Iluminarea se face cu lămpi LED instalate pe fiecare poliță. Politele sunt din sticlă, pot fi reglate în înălțime si au o adâncime de 380 mm. Cele două uși din partea posterioară sunt realizate cu sticlă dublă, termo-izolată și au un sistem de deschidere prin culisare cu funcție de auto-îinchidere.

Intervalul de temperaturi realizate este +5  +15 oC și pentru a crea un ambient optim expunerii produselor de cofetărie această vitrină vă oferă un sistem special de contol a umidității aerului din interior. Controlul temperaturii si a parametrilor de funcționare a vitrinei este realizat prin intermediul unui micro-controller cu afisaj LED.

În ansamblu, sistemul frigorific al acestei vitrine este perfect optimizat pentru a oferi un ambient temperatură-umiditate perfect pentru expunerea produselor de cofetărie.

Acest model de vitrină poate fi produs în mai multe variante de functionare (frigorifică / neutră  / caldă) sau design (open / retro)

 

Alimentare.Curent electric 230V / 50Hz / 1N
Putere electrică0.85 kW
Interval temperaturi+5 / +15 °C
Metodă răcireVentilată
Capacitate440 dm3
Agent refrigerantR134a
Consum electric10.6 kW/24h
Sistem de comandăDigital - panou de comandă cu afișaj LED
Nivele de expunere4 nivele
Lungime1400 mm
Lățime865 mm
Înălțime1370 mm

Scrie o recenzie

Vitrină frigorifică orizontală cofetărie Jamajka 1.3W