Favorite
Favorite

Vitrină frigorifică orizontală cofetărie Jamajka 0.6W

la comandă, livrare 6 săptămâni
Transport: Gratuit
Cod produs:
JA103-07

Vitrină frigorifică Jamajka, destinată expunerii prăjiturilor și preparatelor specifice de cofetărie. Are un design atrăgător, cu suprafețe frontale curbate realizate din lemn, ce pot fi alese dintr-un paletar de 18 nuanțe de lemn.

2.917,71 € 3.071,27 €
Brand:
Stoc: la comandă
Descriere

Vitrină frigorifică Jamajka, destinată expunerii prăjiturilor și preparatelor specifice de cofetărie. Are un design atrăgător, cu suprafețe frontale curbate realizate din lemn, ce pot fi alese dintr-un paletar de 18 nuanțe de lemn. Acest model poate fi realizat în mai multe variantre de lungime (1400 mm, 1000mm, 700 mm) și poate avea mai multe dotări opționale.

Geamul fontal este curbat pentru a oferi o cât mai bună vizibilitate produselor expuse. Iluminarea se face cu lămpi LED instalate pe fiecare poliță. Politele sunt din sticlă, pot fi reglate în înălțime si au o adâncime de 380 mm. Cele două uși din partea posterioară sunt realizate cu sticlă dublă, termo-izolată și au un sistem de deschidere prin culisare cu funcție de auto-îinchidere.

Intervalul de temperaturi realizate este +5  +15 oC și pentru a crea un ambient optim expunerii produselor de cofetărie această vitrină vă oferă un sistem special de contol a umidității aerului din interior. Controlul temperaturii si a parametrilor de funcționare a vitrinei este realizat prin intermediul unui micro-controller cu afisaj LED.

În ansamblu, sistemul frigorific al acestei vitrine este perfect optimizat pentru a oferi un ambient temperatură-umiditate perfect pentru expunerea produselor de cofetărie.

Acest model de vitrină poate fi produs în mai multe variante de functionare (frigorifică / neutră  / caldă) sau design (open / retro)

 

Detalii produs
JA103-07
Putere electrică
0.47 kW
Alimentare
Curent electric 230V / 50Hz / 1
Capacitate
203 dm³
Interval temperaturi
+5/+15°C
Lungime
700 mm
Lățime
865 mm
Înălțime
1370 mm
Consum electric
4.7 kW/24h
Sistem de comandă
Digital - panou de comandă cu afișaj LED
Metodă răcire
Ventilată
Agent refrigerant
R134a
Nivele de expunere
4 nivele
Review-uri
Fără comentarii
Produse similare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare