Vitrină frigorifică orizontală cofetărie Jamajka 0.6W

12 065,34 lei (TVA inclus)

10 255,54 lei (TVA inclus)

-15%

la comandă, livrare 5 săptămâni

gratuit (peste 1000 ron)

Igloo Polonia

JA103-07

Produs nou

vitrina cofetarie, vitrina frigorifica cofetarie, vitrina frigorifica lemn,

Vitrină frigorifică Jamajka, destinată expunerii prăjiturilor și preparatelor specifice de cofetărie. Are un design atrăgător, cu suprafețe frontale curbate realizate din lemn, ce pot fi alese dintr-un paletar de 18 nuanțe de lemn. Acest model poate fi realizat în mai multe variantre de lungime (1400 mm, 1000mm, 700 mm) și poate avea mai multe dotări opționale.

Geamul fontal este curbat pentru a oferi o cât mai bună vizibilitate produselor expuse. Iluminarea se face cu lămpi LED instalate pe fiecare poliță. Politele sunt din sticlă, pot fi reglate în înălțime si au o adâncime de 380 mm. Cele două uși din partea posterioară sunt realizate cu sticlă dublă, termo-izolată și au un sistem de deschidere prin culisare cu funcție de auto-îinchidere.

Intervalul de temperaturi realizate este +5  +15 oC și pentru a crea un ambient optim expunerii produselor de cofetărie această vitrină vă oferă un sistem special de contol a umidității aerului din interior. Controlul temperaturii si a parametrilor de funcționare a vitrinei este realizat prin intermediul unui micro-controller cu afisaj LED.

În ansamblu, sistemul frigorific al acestei vitrine este perfect optimizat pentru a oferi un ambient temperatură-umiditate perfect pentru expunerea produselor de cofetărie.

Acest model de vitrină poate fi produs în mai multe variante de functionare (frigorifică / neutră  / caldă) sau design (open / retro)

 

Alimentare.Curent electric 230V / 50Hz / 1N
Putere electrică0.48 kW
Capacitate203 dm³
Interval temperaturi+5 / +15 °C
Lungime700 mm
Lățime865 mm
Înălțime1370 mm
Consum electric4.7 kW/24h
Sistem de comandăDigital - panou de comandă cu afișaj LED
Metodă răcireVentilată
Agent refrigerantR134a
Nivele de expunere4 nivele

Scrie o recenzie

Vitrină frigorifică orizontală cofetărie Jamajka 0.6W