Vitrină neutră cofetărie de colț exterior 90º Jamajka

10 596,07 lei (TVA inclus)

9 006,66 lei (TVA inclus)

-15%

la comandă, livrare 5 săptămâni

gratuit (peste 1000 ron)

Igloo Polonia

LS/JANZ90

Produs nou

vitrina de colt, vitrina de cofetarie colt, vitrina cofetarie neutra,

Vitrina neutră Jamajka, destinată expunerii prăjiturilor uscate, a fursecurilor, fondante, biscuiți preparate specifice de cofetărie, care nu necesită temperatura rece. Are un design atrăgător, cu suprafețe frontale curbate realizate din lemn, ce pot fi alese dintr-un paletar de 18 nuanțe de lemn. Acest model poate fi realizat în mai multe variantre de lungime (1400 mm, 1000mm, 700 mm) și poate avea mai multe dotări opționale. Această vitrină este modulară și poate face parte dintr-o linie completă cu vitrine Jamajka.

Geamul fontal este curbat pentru a oferi o cât mai bună vizibilitate produselor expuse. Iluminarea se face cu lămpi LED instalate pe fiecare poliță. Politele sunt din sticlă, pot fi reglate în înălțime si au o adâncime de 380 mm. Cele două uși din partea posterioară sunt realizate cu sticlă dublă, termo-izolată și au un sistem de deschidere prin culisare cu funcție de auto-îinchidere.

Acest model de vitrină poate fi produs în mai multe variante de functionare (frigorifică / neutră  / caldă) sau design (open / retro)

 

Alimentare.Curent electric 230V / 50Hz / 1N
Capacitate440 dm³
Consum electric10.6 kW/24h
Sistem de comandăDigital - panou de comandă cu afișaj LED
Metodă răcireVentilată
Agent refrigerantR134a
Nivele de expunere4 nivele

Scrie o recenzie

Vitrină neutră cofetărie de colț exterior 90º Jamajka