Favorite
Favorite

Vitrină neutră cofetărie de colț exterior 90º Jamajka

la comandă, livrare 6 săptămâni
Transport: Gratuit
Cod produs:
LS/JANZ90

Vitrina neutră Jamajka, destinată expunerii prăjiturilor uscate, a fursecurilor, fondante, biscuiți preparate specifice de cofetărie, care nu necesită temperatura rece. 

2.552,10 € 2.686,43 €
Brand:
Stoc: la comandă
Descriere

Vitrina neutră Jamajka, destinată expunerii prăjiturilor uscate, a fursecurilor, fondante, biscuiți preparate specifice de cofetărie, care nu necesită temperatura rece. Are un design atrăgător, cu suprafețe frontale curbate realizate din lemn, ce pot fi alese dintr-un paletar de 18 nuanțe de lemn. Acest model poate fi realizat în mai multe variantre de lungime (1400 mm, 1000mm, 700 mm) și poate avea mai multe dotări opționale. Această vitrină este modulară și poate face parte dintr-o linie completă cu vitrine Jamajka.

Geamul fontal este curbat pentru a oferi o cât mai bună vizibilitate produselor expuse. Iluminarea se face cu lămpi LED instalate pe fiecare poliță. Politele sunt din sticlă, pot fi reglate în înălțime si au o adâncime de 380 mm. Cele două uși din partea posterioară sunt realizate cu sticlă dublă, termo-izolată și au un sistem de deschidere prin culisare cu funcție de auto-îinchidere.

Acest model de vitrină poate fi produs în mai multe variante de functionare (frigorifică / neutră  / caldă) sau design (open / retro)

 

Detalii produs
LS/JANZ90
Alimentare
Curent electric 230V / 50Hz / 1
Capacitate
440 dm³
Consum electric
10.6 kW/24h
Sistem de comandă
Digital - panou de comandă cu afișaj LED
Metodă răcire
Ventilată
Agent refrigerant
R134a
Nivele de expunere
4 nivele
Review-uri
Fără comentarii
Produse similare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare