Favorite
Favorite

Vitrină frigorifică verticală pentru salate, deserturi sau băuturi, lungime 900 mm

la comanda, livrare în aprox. 4 săptamăni
Transport: Gratuit
Cod produs:
IGG1803-01
4.787,96 € 5.632,89 €
Brand:
Stoc: la comandă
Descriere

Vitrină frigorifică verticală pentru salate și deserturi IGG 1803-01  este fabricată din inox și este concepută în special pentru autoserviri. Partea de sus este prevăzută cu o tejghea din sticlă cu uși culisante pe partea vânzătorului, iar pe partea clienților cu uși pivotante din plexiglas. Partea de jos este refrigerată, creată special pentru amplasarea băuturilor. Intervalul de temperaturi realizate este +1 ÷ +10 oC. Controlul temperaturilor se realizează cu ajutorul unui termostat digital cu afisaj LED.

Vitrina este echipată cu două polițe regrabile în înălțime, funcție de economisire a energiei, decongelare automată, evaporare automată a condensului, regulator electronic cu afișaj digital și ventilator de răcire în partea de sus.

Opțional, pe partea frontală a acestui echipament pot fi montate panouri decorative care pot fi realizate în una din următoarele variante

Nuanțele de lemn folosite pot fi alese din paletarele de culori afișate în galeria de imagini. Vă rugăm să sunați pentru a solicita informații suplimentare referitoare la personalizarea liniilor de auto-servire.

Detalii produs
IGG1803-01
Putere electrică
0.21 kW
Interval temperaturi
+1/+10°C
Lungime
900 mm
Lățime
700 mm
Înălțime
1770 mm
Material
Inox AISI 304
Sistem de comandă
Digital - panou de comandă cu afișaj LED
Review-uri
Fără comentarii
Produse similare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare