Vitrină frigorifică verticală pentru salate, deserturi sau băuturi, lungime 1500 mm

30 760,35 lei (TVA inclus)

26 146,30 lei (TVA inclus)

-15%

la comanda, livrare în aprox. 4 săptamăni

gratuit (peste 1000 ron)

Igloo Polonia

IGG1803-02

Produs nou

autoservire, vitrina autoservire, linie autoservire, vitrina salate, vitrina deserturi,

Vitrină frigorifică verticală pentru salate și deserturi IGG 1803-02 este fabricată din inox și este concepută în special pentru autoserviri. Partea de sus este prevăzută cu o tejghea din sticlă cu uși culisante pe partea vânzătorului, iar pe partea clienților cu uși pivotante din plexiglas. Partea de jos este refrigerată, creată special pentru amplasarea băuturilor. Intervalul de temperaturi realizate este +1 ÷ +10 oC. Controlul temperaturilor se realizează cu ajutorul unui termostat digital cu afisaj LED.

Vitrina este echipată cu două polițe regrabile în înălțime, funcție de economisire a energiei, decongelare automată, evaporare automată a condensului, regulator electronic cu afișaj digital și ventilator de răcire în partea de sus.

Opțional, pe partea frontală a acestui echipament pot fi montate panouri decorative care pot fi realizate în una din următoarele variante

Nuanțele de lemn folosite pot fi alese din paletarele de culori afișate în galeria de imagini. Vă rugăm să sunați pentru a solicita informații suplimentare referitoare la personalizarea liniilor de auto-servire.

AlimentareCurent electric 220V / 50Hz / 1N
Putere electrică0.37 kW
Interval temperaturi+1/+10°C
Lungime1500 mm
Lățime700 mm
Înălțime1770 mm
MaterialInox AISI 304
Sistem de comandăDigital - panou de comandă cu afișaj LED

Scrie o recenzie

Vitrină frigorifică verticală pentru salate, deserturi sau băuturi, lungime 1500 mm