Favorite
Favorite
la comandă, livrare 2-3 săptămâni

Vitrină frigorifică încorporabilă (drop-in) tip bazin 3xGN1/1-150(h)mm G-VRI311F

la comandă, livrare 2-3 săptămâni
Transport: Gratuit
Cod produs:
G-VRI311F
Brand:

Vitrină frigorifică încorporabilă (drop-in) tip bazin 3xGN1/1-150(h)mm, G-VRI311F, cu structură din inox AISI304, cu sistem de refrigerare static, unitate de control încorporată în compartimentul inferior, control electronic al temperaturii cu termostat digital, decongelare automată, evaporarea automată a apei de condensare.

1.734,75 €
Descriere

Vitrină frigorifică încorporabilă (drop-in) tip bazin 3xGN1/1-150(h)mm, G-VRI311F, cu structură din inox AISI304, grosime izolație 50mm, cu sistem de refrigerare static, unitate de control încorporată în compartimentul inferior, control electronic al temperaturii cu termostat digital, decongelare automată, evaporarea automată a apei de condensare.

Agregatul frigorific răcit cu aer este integrat, iar răcirea zonei de expunere se face prin intermediul unui vaporizator static. Deoarece sistemul de refrigerare este static, intervalul de temperaturi -5 / +5°C va fi realizat doar la baza acestui platou (în interiorul zonei adâncite), răcirea produselor mai înalte nefiind astfel posibilă.

Vitrina frigorifică încorporabilă este în special pentru salate, sau alte produse care se păstrează în cuve de inox. Aceasta se folosește în primul rând în liniile de self-service, la micul dejun în hoteluri, fast-food-uri sau alt tip de local, unde servirea este rapidă, astfel încât produsele să nu fie expuse pentru un termen lung.

Vitrina frigorifică G-VRI311F se caracterizează printr-o suprafață de expunere în formă de bazin, iar capacitatea vitrinei frigorifice de expunere este de 3 x GN1/1-150(h)mm

Detalii produs
G-VRI311F
Putere electrică
340 W
Capacitate
3 x GN1/1 - 150(h)mm
Interval temperaturi
-5/+5°C
Lungime
1100 mm
Lățime (Adâncime)
680 mm
Înălțime
545 mm
Material
inox
Standard tăvi / recipiente
GN 1/1
Metodă răcire
Statică
Agent refrigerant
R290
Review-uri
Fără comentarii
Produse similare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare