Favorite
Favorite

Vitrină frigorifică încorporabilă (drop-in) tip bazin 3xGN1/1 CSG3 1114mm

la comandă, livrare 3 săptămâni
Transport: 25 lei
Cod produs:
CSG3

Vitrină frigorifică încorporabilă autoservire, echipament profesional realizat din inox, se poate integra în orice piesă de mobilier care permite acest lucru.

918,68 €
Brand:
Stoc: la comandă
Descriere

Vitrină frigorifică încorporabilă (drop-in) tip bazin 3xGN1/1 CSG3 1114mm este un echipament profesional realizat din inox, care se poate integra în orice piesă de mobilier cu un decupaj de 1064x564 mm. Pereții izolați cu spumă poliuretanică și termostatul pentru controlul temperaturii contribuie la realizarea și menținerea temperaturii între +2/+8°C. 

Agregatul frigorific răcit cu aer este integrat, iar răcirea zonei de expunere se face prin intermediul unui vaporizator static. Deoarece sistemul de refrigerare este static, intervalul de temperaturi +2 / +8°C va fi realizat doar la baza acestui platou (în interiorul zonei adâncite), răcirea produselor mai înalte nefiind astfel posibilă.

Vitrina frigorifică încorporabilă este în special pentru salate, sau alte produse care se păstrează în cuve de inox. Aceasta se folosește în primul rând în liniile de self-service, la micul dejun în hoteluri, fast-food-uri sau alt tip de local, unde servirea este rapidă, astfel încât produsele să nu fie expuse pentru un termen lung.

Vitrina frigorifică CSG3 se caracterizează printr-o suprafață de expunere în formă de bazin, iar capacitatea vitrinei frigorifice de expunere este de 3 x GN1/1 (530x325mm). Platoul este izolat și are un robinet pentru scurgerea condensului în partea inferioară. Vitrina frigorifică de expunere dispune de termometru digital și izolare cu spumă poliuretanică.

Containerele GN nu sunt incluse.

Vitrină frigorifică încorporabilă (drop-in) poate fi dotată cu suportul sistem iluminare LG3.

Detalii produs
CSG3
Putere electrică
332W
Alimentare
Curent electric 230V / 50Hz / 1
Capacitate
3xGN1/1
Interval temperaturi
+2/+8°C
Greutate
54 kg
Lungime
1114 mm
Lățime
614 mm
Înălțime
660 mm
Material
inox
Standard tăvi / recipiente
GN 1/1
Metodă răcire
Statică
Agent refrigerant
R134a
Review-uri
Fără comentarii
Produse similare

Cont

Click pentru mai multe produse.
Nu au fost găsite produse.

Meniu

Crează un cont gratuit pentru a salva produsele favorite.

Autentificare